Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Οι προστάτες της ανωμαλίας έφεραν ροζ τροπολογία στην Βουλή μαζί με το «αντιρατσιστικό» έκτρωμα

Η απόπειρα διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας δια του επιβληθέντος πολυφυλετισμού έρχεται να συμπληρωθεί από την αντεθνική κυβέρνηση, το Σύριζα το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ,
με τροπολογία που πρόκειται να ενταχθεί στο αντιρατσιστικό νομοθετικό έκτρωμα και αφορά την παραχώρηση του δικαιώματος υπογραφής συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η ροζ αριστερά της Κουμουνδούρου, προστάτιδα μέχρι πρότινος πασών των ανθελλήνων, των τρομοκρατών και των λαθρομεταναστών, μετατρέπεται πλέον και σε θεματοφύλακα της ανωμαλίας, καθώς κατέθεσε πρόταση με την οποία «κατοχυρώνεται το δικαίωμα και των ομόφυλων ζευγαριών στη σύναψη Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης το οποίο με τη σειρά του εξομοιώνει το θεσμικό πλαίσιο του τελευταίου με εκείνο του πολιτικού γάμου». Την πρόταση Σύριζα στηρίζουν βεβαίως οι «προοδευτικές» δυνάμεις του σκοταδισμού, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι πραίτορες της εξιδανίκευσης της ανωμαλίας, ΔΗΜΑΡ και ΝΔ.

Η συγκεκριμένη τροπολογία έρχεται με την αιτιολογία πως το δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου καταδίκασε την Ελλάδα για τον αποκλεισμό των ομόφυλων ζευγαριών από το Σύμφωνο. Ήδη οι νταβατζήδες της ενημέρωσης επιχειρούν να πείσουν την ελληνική κοινή γνώμη πως η Ελλάδα πρέπει να προσαρμοστεί στους κανόνες που διέπουν την Ε.Ε., συνεπώς οφείλει να καλύψει το νομικό αυτό «κενό». Εκείνο το οποίο όμως επί της ουσίας επιχειρείται είναι η πλήρης υποταγή της ελληνικής κοινωνίας στις επιταγές των παγκόσμιων εξουσιαστών, όπως επιβάλλει η σύγχρονη «πολιτική ορθότητα».

«Συμφωνήθηκε η κατάθεση τροπολογίας για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, ώστε να εναρμονιστεί η ελληνική νομοθεσία με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του ημιθανούς ΠΑΣΟΚ, αντιπροσωπεία του οποίου συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης για το εν λόγω ζήτημα.

«Μεταξύ των 19 χωρών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης μόνο η Ελλάδα και η Λιθουανία αποκλείουν από το σύμφωνο συμβίωσης τα ομόφυλα ζευγάρια», αναφέρουν με έκδηλη ντροπή οι κράχτες του «προοδευτισμού». Κατά την άποψή τους, η Ελλάδα επιβάλλεται να συνταχθεί με τις ευρωπαϊκές δυνάμεις της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου. Εντούτοις, θα ήταν χρήσιμο να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό πως στη «προοδευτική» Γερμανία προστατεύεται δια νόμου και η κτηνοβασία. Ως εκ τούτου, δεν θα αποτελούσε έκπληξη τυχόν μελλοντική πρόταση επί τούτου από τα κόμματα των ξενόδουλων, προκειμένου να μιμηθούμε τους «προοδευτικούς» και «ανοιχτόμυαλους» Ευρωπαίους!

Μέχρι σήμερα κάναμε λόγο για την Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών. Πλέον, οφείλουμε να προσθέσουμε σ' αυτά και τους κάθε λογής ανώμαλους όλων των κατηγοριών, οι οποίοι βρίσκουν καταφύγιο στο διεθνιστικό και αντιφυσικό τερατούργημα των Βρυξελλών.