Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Δένδιας σε παροξυσμό κατηγορεί τους... δολοφόνους-τρομοκράτες για την άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Συνέντευξη-παραλήρημα σε κυριακάτικη εφημερίδα παραχώρησε ο υπουργός Προ.Πο. Δένδιας, στην οποία αφήνει να διαφανεί σε όλο του το βάθος, το απύθμενο μίσος προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Η ουσία των όσων είπε έγκειται στο κατσάδιασμα των ακροαριστερών τρομοκρατών, διότι -καθώς ισχυρίζεται- , το δολοφονικό χτύπημα στο Ν. Ηράκλειο προκάλεσε τη συμπάθεια και στήριξη του Λαού στη Χρυσή Αυγή.

Επιχειρώντας ακόμη μια φορά να παρουσιάσει την ξεκάθαρη τρομοκρατική επίθεση και τη πολιτική δολοφονία δύο νέων παιδιών, δύο Ελλήνων Εθνικιστών ως «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», αφήνει να διαφανεί αφενός το ανύπαρκτο ήθος του και αφετέρου το ταλμουδικής φύσεως μίσος του κατά του Ελληνικού Εθνικισμού. Ερωτηθείς αν ο νέος στόχος των τρομοκρατών μπορεί να είναι και πολιτικός απαντά: «μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Η πολιτεία οφείλει να λάβει, και θα λάβει, όλα τα απαραίτητα μέτρα και δεν θα επιτρέψει να γίνει η χώρα μας πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ εξτρεμιστικών ομάδων»!

Η εμμονή στη λογική της απόδοσης του τρομοκρατικού χτυπήματος ως «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών», έχει να κάνει με την στήριξη της άθλιας μεθόδευσης στην οποία ο ίδιος πρωτοστάτησε, προκειμένου να εξαπολυθούν οι πολιτικές διώξεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής και ο χαρακτηρισμός του Κινήματος ως «εγκληματική οργάνωση». Πέραν τούτου βεβαίως, ο φίλος των μασόνων Δένδιας, επιχειρεί συνειδητά να καλλιεργήσει το αίσθημα του φόβου στον Ελληνικό Λαό, παραδεχόμενος εμμέσως την ανικανότητά του και υποστηρίζοντας πως στόχος των τρομοκρατών μπορεί να είναι οποιοσδήποτε Έλληνας.

Εκτός από ανίκανος και επικίνδυνος όμως, ο Δένδιας είναι και ψεύτης. Στο ερώτημα αν θα ξαναπαραχωρήσει αστυνομικούς στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τους οποίους έχουν δημοσίως στοχοποιήσει οι παρακρατικοί της αριστεράς, ο υπουργός δίνει την ακόλουθη απάντηση: «όπως έχει γνωστοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ. στη Χρυσή Αυγή, η φύλαξη των βουλευτών της θα συνεχίσει να παρέχεται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων, όπως αποφασίστηκε αμέσως μετά τη δολοφονία Φύσσα, με αστυνομικούς που θα εναλλάσσονται καθημερινά και δεν θα είναι της δικής τους επιλογής»!

Η παραπάνω δήλωση, αποτελεί μνημείο ψεύδους και απόπειρα αποποίησης των τεράστιων, προσωπικών του ευθυνών: καμία αστυνομική προστασία δεν παραχωρήθηκε στους βουλευτές του Κινήματος μετά τη δολοφονία Φύσσα! Αντιθέτως, μετά τη δολοφονία Φύσσα απομακρύνθηκε μετά από δική του απόφαση η αστυνομική φρουρά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, απόφαση που δεν άλλαξε και μετά την τρομοκρατική επίθεση και τη δολοφονία των Εθνικιστών Φουντούλη και Καπελώνη, στο Ν. Ηράκλειο. Μετά τη λαϊκή κατακραυγή, το υπουργείο υποχρεώθηκε να γνωστοποιήσει πως η αστυνομική φύλαξη των βουλευτών του Κινήματος μπορεί να γίνεται εκ περιτροπής, κατόπιν σχετικού αιτήματος προς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και με άτομα της επιλογής Δένδια, πρόταση που απορρίφθηκε από τη Χρυσή Αυγή ως απαράδεκτη και επιχειρησιακά ανεφάρμοστη. Αν ο Δένδιας τη θεωρεί εφαρμόσιμη, ας πράξει το ίδιο για την δική του αστυνομική φρουρά (άνω των 50 αστυνομικών) αλλά και για την φρουρά των υπολοίπων βουλευτών όλων των κομμάτων.

Στη συνέντευξη, ο Δένδιας ερωτάται επιπλέον για την πορεία των ερευνών για τη Χρυσή Αυγή και για το αν αυτή ολοκληρώθηκε (προφανώς η δημοσιογράφος της εφημερίδας έχει αντιληφθεί το ανυπόστατο των κατηγοριών, την έλλειψη σοβαρών ενοχοποιητικών στοιχείων και την κατάρρευση της πολιτικής σκευωρίας, οπότε περιπαίζει τον υπουργό). Ο Δένδιας προκειμένου να μην παραδεχτεί την συντριπτική του ήττα και την αυτογελοιοποίησή του, απαντά πως «οι έρευνες για την έκνομη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται»! Πονηρός γαρ και γνωρίζοντας πως η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα απίστευτου μεγέθους φιάσκο, επιχειρεί εμμέσως την απεμπλοκή του, αποδίδοντας τις ευθύνες της όποιας κατάληξης της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη και στον αρμόδιο υπουργό Χ. Αθανασίου: «οι διωκτικές αρχές θα πράξουν το καθήκον τους, όπως το έπραξαν και πρόσφατα, υπό τις εντολές των αρμόδιων δικαστικών λειτουργών». Δεν μας είπε όμως σε ποιο τομέα συνεχίζονται οι "έρευνες"... Στις στάνες ή στα μοναστήρια;

Τέλος, απευθύνεται στον Δένδια το ερώτημα πως εξηγεί την δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής, παρά το γεγονός πως ο Αρχηγός και βουλευτές της βρίσκονται στη φυλακή. Και ο πρωτεργάτης της πολιτικής σκευωρίας και ηθικός αυτουργός της δολοφονίας των δύο Ελλήνων Εθνικιστών απαντά με θράσος χιλίων πιθήκων: «Πριν τη δολοφονική ενέργεια εις βάρος υποστηρικτών της, η Χρυσή Αυγή έδειχνε να έχει καθοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις. Αλλά η δολοφονική ενέργεια προκάλεσε ένα κύμα συμπάθειας στη κοινή γνώμη. Οι στυγεροί δολοφόνοι αυτό που πέτυχαν στη πραγματικότητα είναι να επιτρέψουν στη Χρυσή Αυγή να εμφανίζεται ως θύμα και όχι ως θύτης στην ελληνική κοινωνία, σε μια στιγμή απόλυτης κοινωνικής και πολιτικής της απομόνωσης».

Η κοινωνική απομόνωση την οποία επικαλείται ο Δένδιας, υφίστατο μονάχα στο μυαλό του. Η πολιτική απομόνωση δε, αφορά την εκλεπτυσμένη τρόπο τινά διατύπωση των αντισυνταγματικών μέτρων της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος της κλεπτοκρατίας εν γένει, εις βάρος του Λαικού Εθνικιστικού Κινήματος. Αρκεί να υπενθυμίσουμε την αντισυνταγματική απαγόρευση στον Αρχηγό και στους προφυλακισμένους βουλευτές μας να ασκήσουν τα βουλευτικά τους δικαιώματα, τις παράνομες ψηφοφορίες στο κοινοβούλιο των 297 βουλευτών, την παράνομη αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή.

Στο δια ταύτα, τα φίδια έχουν αρχίσει ήδη να ζώνουν τον Δένδια και η απόλυτη αποκάλυψη της πολιτικής σκευωρίας και των αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων που μεταχειρίστηκε κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, είναι πλέον θέμα χρόνου. Ο Ελληνικός Λαός άλλωστε, συνειδητοποίησε γρήγορα τα ύπουλα κυβερνητικά σχέδια, καθιστώντας την Χρυσή Αυγή πανίσχυρη και μοναδική δύναμη διεκδίκησης και εξασφάλισης των δικαιωμάτων του. Ο χρόνος πια μετρά αντίστροφα για τον Δένδια και την κυβέρνηση των ξενόδουλων. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει σε πείσμα των εγχώριων υποτακτικών και των διεθνών τοκογλύφων!