Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ακόμη και το Έθνος του Μπόμπολα καταγράφει ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Η λαϊκή έκφραση "το φυσάνε και δεν κρυώνει" ταιριάζει γάντι σε αυτό που αντιμετωπίζει το σαθρό πολιτικό σύστημα και τα παπαγαλάκια του από την αντίδραση του ελληνικού λαού,
όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις δημοσκοπήσεις. Οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, οι αντισυνταγματικές και άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των Συναγωνιστών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, αλλά και ο βρώμικος πόλεμος κράτους και παρακράτους έχει αφυπνίσει τους Έλληνες, οι οποίοι στρέφονται μαζικά πια προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Την τάση αυτή δεν μπορούν να την κρύψουν ούτε τα κατ΄ εξοχήν φερέφωνα του καθεστώτος, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και οι φυλλάδες τους. Ακόμα και το Κυριακάτικο "Έθνος" του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα αναγκάζεται να παραδεχτεί σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει αύριο ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος καταγράφει ραγδαία άνοδο και διπλασιασμό των ποσοστών του.

Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση της Metron Analysis τα κόμματα στην εκτίμηση ψήφου λαμβάνουν τα εξής ποσοστά:

Σύριζα 29,9%
ΝΔ 29,2%
Χρυσή Αυγή 10%
ΠΑΣΟΚ  6%,
ΑΝΕΛ 5,9%
ΚΚΕ 5,9%
ΔΗΜΑΡ 3,7%.

Αυτό που είναι σημαντικό, πέρα από το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή παραμένει αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη, είναι το γεγονός πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος από το 7,6% που συγκέντρωνε τον περασμένο μήνα, ανεβάζει το ποσοστό στο 10% το Νοέμβριο!

Αν συνυπολογίσουμε το διαχρονικό ψαλίδι που ρίχνει η εν λόγω εταιρεία στα ποσοστά μας (15 μέρες πριν τις τελευταίες εκλογές μας έδινε 3,9%) και την αδιευκρίνιστη ψήφο (καθώς πολλοί συμπολίτες μας διστάζουν λόγω της μιντιακής τρομοκρατίας να δηλώσουν την προτίμησή τους στην Χρυσή Αυγή) αντιλαμβανόμαστε πως αυτήν την περίοδο το Εθνικιστικό Κίνημα εκφράζει ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων σε ποσοστά που αγγίζουν το 20%!

Τέλος, είναι ενδεικτικό πώς παρουσιάζουν την εν λόγω δημοσκόπηση το έγκυρο defencenet "Metron Analysis: Δείχνει ισχυρό ρεύμα υπέρ Χρυσής Αυγής" και το Newsit του Ευαγγελάτου "Δημοσκόπηση βόμβα! Ανησυχία από τη μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής" που ήδη φόρεσε πλερέζα....