Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Προκαλεί ο υπέρμαχος του μνημονίου Γεωργιάδης: «Θα ήμουν ευχαριστημένος με σύνταξη 360 ευρώ»

Δεν υπάρχει ούτε ίχνος αμφιβολίας πως η ξενόδουλη κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα έχει χάσει κάθε επαφή με την ελληνική πραγματικότητα, εθισμένη στα ψεύδη που μεταχειρίζεται με την ενθάρρυνση των διεθνών τοκογλύφων, προκειμένου να εξαπατά τον Ελληνικό Λαό.


Υπό αυτό το πρίσμα δύναται να ερμηνευθεί η πέραν κάθε επιτρεπτού ορίου, αλαζονική και προκλητική εμφάνιση του υπουργού Υγείας της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά, Α. Γεωργιάδη, ο οποίος σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού δήλωσε με το ύφος χιλίων καρδιναλίων πως «για την οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα, υπεύθυνη είναι όλη η κοινωνία». Πρόκειται σαφώς, για τη γνωστή επί δεκαετίες πρακτική των πολιτικάντηδων να μετακυλύουν τις βαρύτατες ευθύνες της πολιτικής εξουσίας στο Λαό, ο οποίος αν μη τι άλλο πληρώνει σκληρά και άδικα την ασυδοσία και τη διαφθορά των πολιτικών ηγεσιών που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας.

Η επιτομή όμως, της αλαζονείας των στελεχών της αντεθνικής κυβέρνησης υπήρξε η δήλωση Γεωργιάδη πως «θα ήμουν ευχαριστημένος με σύνταξη των 360 ευρώ»! Η προκλητικότατη αυτή δήλωση, έχει φυσικά διττή σημασία: αφενός αποδεικνύει πως απώτερος στόχος της ξενόδουλης κυβέρνησης είναι πράγματι η σύνταξη των 360 ευρώ και αφετέρου καταδεικνύει πως τα εγχώρια ανδρείκελα της Τρόικα δεν εξαπατούν μόνο, αλλά και εμπαίζουν κατά τρόπο σκαιό και χυδαίο τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.

Απέναντι στην αλαζονεία και τον εμπαιγμό της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά, η απάντηση του Ελληνικού Λαού δεν μπορεί παρά να είναι η γιγάντωση της στήριξης στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η τιμωρία της αχρειότητας μιας εχθρικής προς το Λαό μας εξουσίας, η οποία δρα υπό τις εντολές των ξένων, είναι η δέσμευση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή απέναντι στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.