Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Οργανωμένη παραπληροφόρηση από Δένδια για να καλύψει την απόφαση στοχοποίησης των βουλευτών μας!

Παρά το γεγονός ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε την απαράδεκτη απόφαση του υπουργείου Προ.Πο. και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
να προτείνει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής την. εκ περιτροπής φύλαξή τους, τα καθεστωτικά φερέφωνα της στρατευμένης δημοσιογραφίας προχωρούν σήμερα σε οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης του Ελληνικού Λαού, διαδίδοντας πως οι βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πλέον φυλάσσονται από την ΕΛ.ΑΣ.!

Η είδηση αυτή, είναι ψευδέστατη και αποσκοπεί στη δημιουργία της πλάνης στον Ελληνικό Λαό, πως οι βουλευτές του Κινήματος βρίσκονται υπό αστυνομική προστασία. Η πρόταση του υπουργείου Προ.Πο. για την αστυνομική προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, να μην διαθέτουν δηλαδή αστυνομικό συνοδό της απολύτου εμπιστοσύνης τους, αλλά να αναλαμβάνει διαφορετικός σε καθημερινή βάση ένοπλος την φύλαξή τους, είναι πολιτικά στοχευμένη, επικίνδυνη για την ασφάλεια των βουλευτών μας και βεβαίως επιχειρησιακά ανεφάρμοστη.

Την ίδια ώρα που το υπουργείο Προ.Πο. αρνείται στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δικαιώματα όμοια με εκείνα των βουλευτών των υπολοίπων κομμάτων -δηλαδή σταθερή αστυνομική φρουρά της επιλογής τους-, καλλιτέχνες, αποτυχημένοι πολιτευτές και πρώην βουλευτές συνεχίζουν να απασχολούν πλήθος αστυνομικών για τη φύλαξή τους!

Συγκοινωνούντα δοχεία Δένδιας και ακροαριστεροί τρομοκράτες: μετά την Χρυσή Αυγή στοχοποιούν αστυνομικούς. Την ίδια ώρα Έλληνες αστυνομικοί που με άθλιο τρόπο στοχοποιήθηκαν από την ηγεσία του ΠΡΟ-ΠΟ ως... "ακροδεξιοί" αποτελούν πλέον και επίσημα στόχους των τρομοκρατών.

Πριν ένα μήνα όλοι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν θύματα μίας άθλιας κυβερνητικής επίθεσης με κατ' οίκον έρευνες και επιχειρήσεις τρομοκράτησης από επίορκους "συναδέλφους" τους. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην Ε.Κ.Α.Μ., στην έδρα της οποίας εισέβαλαν ομάδες του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων, άνοιξαν φοριαμούς, σήκωναν ακόμα και τα μανίκια των αστυνομικών για να δουν αν έχουν... αρχαιοελληνικά σύμβολα. Τώρα ήρθε η ώρα των τρομοκρατών να στοχοποιήσουν τους ίδιους Έλληνες αστυνομικούς. Για μία ακόμη φορά Δένδιας και ακροαριστερή τρομοκρατία λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία. Μην ξεχνάτε ότι στην προκήρυξη για την διπλή δολοφονία των Συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο είχε συμπεριληφθεί σχεδόν αυτολεξεί ο άθλιος "φάκελος Δένδια" κατά της Χρυσής Αυγής.

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟ.ΠΟ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. (ΔΕΝΔΙΑΣ - ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ) ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣ... "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ".

Η απάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην άθλια μεθόδευση του υπουργείου Προ.Πο. και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη δοθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας, με Εξώδικη Δήλωση προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., η οποία κοινοποιήθηκε προς τον υπουργό Προ.Πο. και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία σήμερα παραπληροφορούν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό.

Παραθέτουμε το εξώδικο της Χρυσής Αυγής προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Του Πολιτικού Κόμματος με την επωνυμία «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή»

ΠΡΟΣ

Τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ

Τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη

Παρά τις επανειλημμένες δημόσιες και επίσημες εκκλήσεις μας για αποκατάσταση της νομιμότητας στο θέμα της ασφάλειας των Βουλευτών μας, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.,  όπως εκπροσωπείται από τα αρμόδια φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και εσείς,  αρχικά δεν επανεξέτασε θετικά το δίκαιο αίτημά μας για άμεση επαναφορά των αστυνομικών που παρανόμως μας στέρησε ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, αλλά αντίθετα ευθυγραμμίστηκε με την πρωτοφανή για τα ελληνικά πολιτικά χρονικά, απόφασή του.

Η απόφαση αυτή, που υπαγορεύτηκε από αμιγώς μικροπολιτικά κριτήρια και όχι από υπηρεσιακά, καθόσον ως γνωστόν δεν στηρίζεται σε καμία νομική διάταξη που να επιβάλει τη νομιμότητα της στέρησης της φυσικής φύλαξης των Βουλευτών του Κινήματός μας, καθιστά υπόλογη τόσο την πολιτική ηγεσία όσο και την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Το πρωτοφανές όμως επεισόδιο της δολοφονικής επίθεσης που στέρησε τη ζωή από νεαρά στελέχη του κόμματός μας έξω από τα κομματικά μας γραφεία στο Ν. Ηράκλειο, καθώς και οι καθημερινές πλέον απειλές ζωής που έμπρακτα δέχονται Βουλευτές μας κατά την μετάβαση στις οικίες τους ή έξω από αυτές από ύποπτα άτομα που παρακολουθούν ανεμπόδιστα τις κινήσεις τους, αποδεικνύει έμπρακτα με το χειρότερο τρόπο όσα προφητικά είχαμε αναφέρει σε αντίστοιχη εξώδικη Διαμαρτυρία που είχαμε αποστείλει στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στις 20/12/2012.

Με δεδομένη την επανεξέταση πλέον του ζητήματος της ασφαλείας των βουλευτών μας από την υπηρεσία σας, λόγω των τραγικών αυτών εξελίξεων και λόγω της στοχοποίησης του Κόμματος και των βουλευτών μας

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Όπως άμεσα επαναφέρετε σε όλους τους Βουλευτές του Κόμματός μας την φρουρά που δικαιούνται, σε μόνιμη βάση και όχι εκ περιτροπής όπως ακριβώς ισχύει για όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Επισημαίνουμε ότι η πρόθεση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να αναθέσουν την φύλαξη των βουλευτών μας σε αστυνομικούς της δικής τους επιλογής, οι οποίοι μάλιστα σε ημερήσια βάση θα εναλλάσσονται (γεγονός αδιανόητο, επιχειρησιακά ανεφάρμοστο και επικίνδυνο) στοχεύει ουσιαστικά στην ελλιπή μας φύλαξη και την περαιτέρω στοχοποίησή μας, κατά συνέπεια δεν γίνεται δεκτή.

Όλοι οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου τις τελευταίες δεκαετίες επιλέγουν οι ίδιοι τους αστυνομικούς συνοδούς τους, οι οποίοι τελούν τα καθήκοντά τους σε μόνιμη βάση και όχι εκ περιτροπής.  Το ίδιο ακριβώς αιτούνται και οι βουλευτές του «Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή»  Η διάκριση που σκοπεύετε να επιβάλλετε εις βάρος των βουλευτών του κόμματός μας είναι όχι μόνο κακόβουλη και πολιτικά στοχευμένη, αλλά και επικίνδυνη για την ασφάλειά μας. Η επιβολή μίας τέτοιας απόφασης καθιστά απόλυτα υπεύθυνο τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για οτιδήποτε συμβεί εις βάρος μας.

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2013

Εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδος