Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Κώστα Βουτσά, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!

Τελικά, ο πολύς Κώστας Βουτσάς υποχρεώθηκε να απαντήσει  στην αποκάλυψή μας για την… επίκυψή του μπροστά στον αείμνηστο Γεώργιο Παπαδόπουλο, την οποία ανέδειξε ο συναγωνιστής βουλευτής Η. Παναγιώταρος.



Κατ’ αρχάς, ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι είναι αυτός που εικονίζεται στη φωτογραφία  - εμείς αφήσαμε ένα μικρό περιθώριο μήπως επρόκειτο περί κάποιου… σωσία του.

Και «με το γνωστό του χιούμορ» -όπως τον δικαιολόγησαν τα ΜΜΕ-, αφού αρχικά επιχείρησε να «παίξει» παιχνιδάκια με το επώνυμο του Παναγιώταρου, είπε ότι «οποίος γύριζε την πλάτη στις δεξιώσεις τους, μετά λάμβανε πρόσκληση για δεξίωση στην Γυάρο». Πάλι καλά που δεν είπε πως του είχαν βάλει… πιστόλι στον κρόταφο (όχι σ’ αυτόν που φαίνεται στη φωτογραφία, στον άλλον που δε φαίνεται…), για να φωτογραφηθεί με τον Γ. Παπαδόπουλο… Απορούμε πως δεν το σκέφτηκε!

Επίσης, καυχήθηκε πως είναι κι αυτός ένας από τους… ήρωες του Πολυτεχνείου και πως πλήρωσε τον… ηρωισμό του εκείνον με το κόψιμο της τηλεοπτικής του εκπομπής από την ΥΕΝΕΔ. Λέει ψέματα βεβαίως-βεβαίως, γιατί αν όντως ήταν στο Πολυτεχνείο σίγουρα θα το καυχιόταν από το 1974 κι όχι 40 χρόνια μετά. Για την κομμένη εκπομπή ειλικρινώς δε μπορούμε να ξέρουμε, εκείνο όμως που ξέρουμε πολύ καλά, είναι ότι γύρισε ουκ ολίγες ταινίες επί επταετίας και ότι τα κονόμησε χοντρά, άλλο αν δεν τα κράτησε, γιατί -όπως ομολόγησε- του τα έφαγαν οι γυναίκες της ζωής του. Και πως έγινε… «αντιστασιακός» μετά την 24η Ιουλίου, όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες.

Τέλος πάντων, καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει!

Εθνικισμός.net