Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Μπόμπολας: Ιδού οι βουλευτές - καβάντζες του Φον Αντωνάκη

Όπως είναι γνωστό, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Γερμανία και ερωτηθείς από τον Σόιμπλε για την σταθερότητα της κυβερνήσεώς του με τους 153 βουλευτές,
ο φον Αντωνάκης τον διαβεβαίωσε ότι υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές, άλλων κομμάτων ή «ανεξάρτητοι», τους οποίους έχει στην… καβάντζα. Ομοίως, είχε διαβεβαιώσει και τους Αμερικανούς, κατά την εκεί επίσκεψή του, ότι υπάρχουν βουλευτές εκτός της κυβερνητικής πλειοψηφίας, οι οποίοι έχουν δεσμευθεί να μην ψηφίσουν κατά τρόπο που να προκαλέσουν την πρώτη της κυβέρνησης, εάν υπάρξει τέτοιος κίνδυνος.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν αποκάλυψε τα… μαξιλαράκια του.

Όμως, αυτό που δεν έκανε ο φον Αντωνάκης, το έκανε χθες ένας ανώτερός του, ο γνωστός ως Big Boss του συστήματος, ο οποίος… χαρτογράφησε τα «μαξιλαράκια» στην εφημερίδα του. Ιδού ποιους ξεμπροστιάζει:

1) Τον «ανεξάρτητο» βουλευτή Κοζάνης, Κασαπίδη Γ., ο οποίος έτσι κι αλλιώς φέρεται να επιστρέφει σύντομα στην ΝΔ.

2) Τους Α. Λοβέρδο και Χ. Αηδόνη, που έχουν φτιάξει τη «Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα» (ή κάπως έτσι…).    

3) Τους βουλευτές του κόμματος Καμμένου, Τ. Κουίκ, Π. Χαϊκάλη, Τ. Μελά και Μ. Κόλλια.

4) Τους βουλευτές της ΡΗΜΑΔ Γ. Ψαριανό και Β. Οικονόμου.

Σύνολο: 9!

(ΥΓ) 1: Είδατε τι ωραία τα έχει φτιάξει το σύστημα; Ψηφίζει ο ανύποπτος αντιμνημονιακός κόμμα Καμμένου ή κόμμα Κουβέλη και του προκύπτουν… μαξιλαράκια του Μνημονίου και του φον Αντωνάκη! Γι’ αυτό, ο καθένας οφείλει να προσέχει την ψήφο του, αν δε θέλει άλλο να ψηφίζει κι άλλο να του βγαίνει…

(ΥΓ) 2: Είναι τέτοιου τύπου τα κόμματα αυτά, που κι αν ακόμα δεν επανεκλεγούν τα παραπάνω… μαξιλαράκια, θα εμφανιστούν άλλα στη θέση τους. Γι’ αυτό, ρίχτε τους μαύρο συνολικά!

Εθνικισμός.net