Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Κλάμα στο Έθνος του Μπόμπολα για την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης έχει αντιληφθεί ότι οι μεγάλες εφημερίδες και τα κανάλια, δεν λειτουργούν για την ενημέρωσή του, αλλά για την προώθηση της προπαγάνδας που προστάζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την ιδιοκτησία του σταθμού ή του ομίλου.
Η συγκυβέρνηση του μνημονίου έχει καταφέρει να ταυτίσει αυτά τα σκοτεινά επιχειρηματικά συμφέροντα με την συνέχιση της κυριαρχίας της και αντιστοίχως η Χρυσή Αυγή με τον ανιδιοτελή της αγώνα υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού έχει γίνει ο στόχος όλων αυτών των σκοτεινών δυνάμεων.

Είδαμε τις προάλλες την δημοσκόπηση του zougla.gr, που έχει αποδείξει την εγκυρότητα της, την Χρυσή Αυγή να είναι πρώτο κόμμα, παρά την πολεμική του συστήματος εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών. Μπορούμε να φανταστούμε, λοιπόν, τα πραγματικά αποτελέσματα της στημένης για τον Μπόμπολα δημοσκόπησης της Metron Analysis, που ανάγκασε ακόμα και το εμπαθές και πολιτικά κατευθυνόμενο «Έθνος» να δώσει αποτελέσματα με θεαματική άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Η αντίθεση των επιχειρηματικών συμφερόντων του εκδότη του «Έθνους» και ιδιοκτήτη του MEGA με τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι εταιρίες του λαμβάνουν την μία μετά την άλλη τις συμβάσεις από το Ελληνικό Δημόσιο (μερικές φορές και με απευθείας ανάθεση) την ίδια ώρα που ο Ελληνικός Λαός καλείται να ανεχτεί το ένα μετά το άλλο τα μνημονιακά εθνοκτόνα μέτρα. Αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το κανάλι του εν λόγω εργολάβου λαμβάνει τσάμπα άδεια από το κράτος την ώρα που οι Έλληνες πολίτες στενάζουν κάτω από το ζυγό του μνημονίου.

Κοιτώντας το εξώφυλλό του «Έθνους της Κυριακής» μπορούμε να δούμε σε όλο του το σιχαμερό μεγαλείο το μίσος που τρέφουν αυτά τα ανθελληνικά συμφέροντα για την Χρυσή Αυγή και την αλήθεια που εκπέμπει ο λόγος της. Μία αλήθεια που έχει φέρει πολλάκις σε άβολη θέση του πολιτικάντηδες – υπηρέτες του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου. Μέσα, όμως, στο ταλμουδικής υφής μίσος τους, ξέφυγε και μία αλήθεια, αφού το εξώφυλλό κάνει λόγο για «σήμα κινδύνου στο πολιτικό σύστημα». Όντως, αυτό είναι αλήθεια, αφού η Χρυσή Αυγή είναι ο εφιάλτης του πολιτικού συστήματος της κλεπτοκρατίας. Γι’ αυτούς που ξεπουλούν την Ελλάδα και φτωχοποιούν τους Έλληνες είμαστε όντως ένας «εφιάλτης».

Όμως ο «εφιάλτης» της κλεπτοκρατίας είναι το όνειρο του Ελληνικού Λαού. Το κλάμα του πολιτικού συστήματος της μίζας και της ρεμούλας είναι το χαμόγελο που δίνει ζωή στον Ελληνικό Λαό. Γι’ αυτό είμαστε προορισμένοι για να κερδίσουμε, γι’ αυτό είναι προορισμένοι να ηττηθούν. Γιατί αντιπροσωπεύουμε την Θέληση του Ελληνικού Λαού για Ελευθερία και Ευημερία, ενώ αυτοί αντιπροσωπεύουν το σκότος της παγκοσμιοποίησης.