Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές, ήρθε η ώρα να ομολογήσουμε. Να πούμε σε όλους την αλήθεια. Να αποκαλύψουμε την πραγματική μας ταυτότητα. Να ρίξουμε τις μάσκες.
Δεν είμαστε απλά μια εγκληματική οργάνωση, είμαστε τρομοκράτες.

Είχε δίκιο όλος ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος της χώρας μας, που στην προσπάθειά του να σώσει την Ελλάδα από εμάς, αναγκάστηκε να μας φιμώσει, να μας διαπομπεύσει, να μας φυλακίσει. Εμείς είμαστε η πηγή του τρόμου τους.

Τρομοκρατήθηκαν όταν μισό εκατομμύριο Έλληνες μας ψήφισαν και μας έβαλαν στη βουλή.

Τρομοκρατήθηκαν όταν διαπίστωσαν ότι δε φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια με ονόματα, ακόμα και μέσα στην έδρα τους, το κοινοβούλιο.

Τρομοκρατήθηκαν όταν, παρόλο που μας φίμωσαν, η φωνή μας ακούστηκε πιο δυνατή και πιο καθαρή από ποτέ, σε όλη την Ελλάδα.

Τρομοκρατήθηκαν όταν, παρά τα αλλεπάλληλα πισώπλατα χτυπήματα, οι κρυφές δημοσκοπήσεις που δεν τόλμησαν να δημοσιεύσουν, μας εμφάνιζαν πρώτο κόμμα.

Τρομοκρατήθηκαν όταν, αν και μας διέκοψαν αντισυνταγματικά την κομματική επιχορήγηση εμείς συνεχίσαμε την κοινωνική μας προσφορά.

Τρομοκρατήθηκαν όταν, οι ιδέες μας παρέμειναν ελεύθερες ακόμα και μέσα από τα σίδερα της φυλακής.

Τρομοκρατήθηκαν όταν, παρόλο που μας αφαίρεσαν τόσο την αστυνομική προστασία όσο και τα νομίμως κατεχόμενα όπλα μας, οι σφαίρες όχι μόνο δε μας διέλυσαν αλλά μας ένωσαν και μας έκαναν πιο δυνατούς.

Το οπλοστάσιο της τρομοκρατικής μας οργάνωσης περιλαμβάνει αγνή αγάπη για το Έθνος και την Πατρίδα μας, αλληλεγγύη για τους φτωχοποιημένους συμπατριώτες μας και ειλικρινή και καθαρό λόγο.

Οι επιθέσεις μας περιλαμβάνουν διοργάνωση εκδηλώσεων τιμής και μνήμης Ελλήνων που έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα, διανομή συσσιτίων και ρούχων σε Έλληνες αναξιοπαθούντες, διεξαγωγή εθελοντικών αιμοδοσιών και δημιουργία συμβουλευτικού σταθμού υγείας και περίθαλψης.  

Προκηρύξεις μας οι πύρινοι λόγοι του Αρχηγού και των υπολοίπων στελεχών συναγωνιστών μας.

Ε, ναι λοιπόν, ομολογούμε! Εμείς είμαστε οι μόνοι ένοχοι για όλα τα παραπάνω εγκλήματα! Και το χειρότερο; Είμαστε αμετανόητοι. Σας δηλώνουμε λοιπόν ότι δε θα μας ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα γιατί δεν έχουμε την πρόθεση να σταματήσουμε. Και όσο για το οπλοστάσιο, μην ψάχνετε άδικα, δεν πρόκειται να το βρείτε γιατί είναι καλά φυλαγμένο στην ψυχή του κάθε Χρυσαυγίτη.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ