Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Νέα ψέματα Σαμαρά: «Η χώρα είναι ασφαλής (!)… θα κάνω αυξήσεις στους αστυνομικούς(!!)»


Την ίδια ημέρα που το καθεστώς προσπάθησε, ανεπιτυχώς βέβαια, να απαγορεύσει την διανομή τροφίμων που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα, στέλνοντας τους πραιτοριανούς του να ρίξουν χημικά σε μια νόμιμη συγκέντρωση, ο μοιραίος πρωθυπουργός επισκέφτηκε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ να αποδώσει τα εύσημα στον προστάτη των λαθρομεταναστών και φίλο των μασόνων, υπουργό Δένδια.
 
Σίγουρα θα μπορούσαμε να ειρωνευτούμε ακόμη περισσότερο την άθλια αυτή παράσταση, αν η πραγματικότητα δεν ήταν τόσο τραγική για τους εκατοντάδες Έλληνες που έχουν δολοφονηθεί, από τα εκατομμύρια λαθραία δολοφονικά στοιχεία που έχουν σχεδόν καταλάβει την πατρίδα μας και έχουν επιδοθεί σε μια γενοκτονία του Ελληνικού λαού με την κυβέρνηση θλιβερό θεατή. Δίνοντας λοιπόν μια ακόμη παράσταση, σε ασφαλές ακροατήριο, με δεδομένο ότι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και τα τρωκτικά του υπουργείου του είναι δικές του επιλογές, δήλωσε ότι ο νόμος εφαρμόζεται ότι εμπεδώνεται η ασφάλεια στην κοινωνία, ζώντας στη δική του εικονική πραγματικότητα που του παρέχει η πολυπληθής του ασφάλεια.

Σίγουρα όμως δεν είπε τίποτα για την βαριά εγκληματικότητα που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία, ούτε όμως και τις ποινικές ευθύνες που πλησιάζει η ώρα να αποδοθούν σε αυτόν και στο κυβερνητικό του θίασο και απορρέουν από τη μη εφαρμογή του νόμου περί παρανόμου εισόδου λαθραίων στη χώρα. Οι όποιες ευθύνες θα αποδοθούν επίσης και στους επίορκους -που δυστυχώς φορούν στολή- για εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού. Έταξε βέβαια στους άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας αύξηση των μισθών όταν μπορέσει και μάλιστα την εποχή που ετοιμάζεται το νέο στρατιωτικό μισθολόγιο που θα μειώσει ακόμη περισσότερο τους μισθούς τους. Βλέπουμε λοιπόν ότι το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι η επικοινωνιακή διαχείριση των εγκλημάτων τους νομίζοντας πως έτσι θα ξεγελάσουν τους πενόμενους πλέον Έλληνες.

Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων Αστυνομικών που αμειβόμενοι με ψίχουλα κάνουν με ευσυνειδησία το καθήκον τους, δίνοντας έναν κανονικό πόλεμο σχεδόν άοπλοι εναντίον συμμοριών πάνοπλων με χειροβομβίδες και πολεμικά όπλα.