Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ΟΣΟΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Mπούμερανγκ κατά των “πατέρων (και “μητέρων”) του Έθνους” που έθεσαν θέμα οπλοφορίας μέσα στην Βουλή.
Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, ”γύρισαν” το όλο ζήτημα, αφού: Πρώτον κανένα κόμμα δεν το δέχθηκε
  Δεύτερον δόθηκε μια αλγεινή εντύπωση για την ποιότητα του ελληνικού Κοινοβουλίου παγκοσμίως!

Έτσι για να μην ψάχνουν τα παπαγαλάκια της διαπλοκής σε ποιους οφείλεται και ποιος φταίει για την “σημερινή εικόνα παρακμής της Ελληνικής Βουλής”…

Ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Ε.Μεϊμαράκης έδινε μία τραγική παράσταση που όποιος ξένος την είδε στα κανάλια θα νόμιζε ότι ο άνθρωπος προεδρεύει σε χαρτοπαικτική λέσχη ή σε μπαρ της Άγριας Δύσης και όχι σε Κοινοβούλιο χώρας της Ευρώπης, με την φράση“Να μην τολμήσουν να μπουν με όπλο στη Βουλή, γιατί θα κατέβω εγώ ο ίδιος και θα τον βγάλω έξω” (!!!) διεκδίκησε την θέση του Τζάκ Νόρις, γιατί κατά τα άλλα, στην πράξη, κανένα κόμμα δεν δέχθηκε την συγκεκριμένη απαγόρευση, η οποία σε τελική ανάλυση δεν προβλέπεται και από τον Κανονισμό της Βουλής.

Σε απόλυτη παράκρουση λίγο μετά έλεγε: “Θα τον ξεφωνίζω δίνοντας μάλιστα το όνομά του στη δημοσιότητα”.

Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της Βουλής, λίγο πριν από την Διάσκεψη των Προέδρων, η οποία συζητά εκ νέου το θέμα απαγόρευσης οπλοφορίας των βουλευτών, ανέφερε:«Έχω δώσει σαφέστατη εντολή προς τους αστυνομικούς, κι όποιος βουλευτής δεν πειθαρχεί στα μέτρα ελέγχου, όταν χτυπήσει το ειδικό μηχάνημα, τότε δεν θα του επιτρέψουν να μπει στη Βουλή».

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων τι θα γίνει αν ο βουλευτής αρνηθεί να παραδώσει το όπλο και επιχειρήσει να μπει στη Βουλή ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: «Τότε λέω στους βουλευτές να μην τολμήσουν να μπουν στη Βουλή, γιατί θα κατέβω εγώ ο ίδιος στην πύλη και θα τον βγάλω έξω. Θα τον ξεφωνίζω δίνοντας μάλιστα το όνομά του στη δημοσιότητα».

Αντρίκιες κουβέντες που μόνο ένας “Βαγγέλας” θα μπορούσε να πει…

Ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε, επίσης, ότι η μαγνητική πύλη εισόδου της Βουλής θα μεταφερθεί προς τα έξω, πριν από την είσοδο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Βουλής απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται ότι«πετάει το μπαλάκι» σε ό,τι αφορά την αλλαγή του κανονισμού.

«Ούτε μπαλάκι πετάω, ούτε τίποτα. Έγινε μια αόριστη καταγγελία (Φ.ΠΙΠΙΛΗ) και αμέσως πήρα τα μέτρα που έπρεπε. Ο Κανονισμός της Βουλής ορίζει ποιοι οπλοφορούν στη Βουλή. Ορίζει και τις εξαιρέσεις. Από ‘κει και πέρα, οι δικές μου εντολές είναι πειθαρχικές και διοικητικές» ανέφερε.

Ο πρόεδρος της Βουλής πρόσθεσε ότι η βασική εισήγηση που υπάρχει είναι ο κάθε βουλευτής να έχει μια συγκεκριμένη κάρτα-ταυτότητα που θα είναι για όλες τις χρήσεις, και για την είσοδό του και για τις ψηφοφορίες!

Έτσι μπράβο! Για να μάθουν στα πέρατα του κόσμου ότι οι Έλληνες βουλευτές και αφήνουν τα όπλα τους στην είσοδο όπως γινόταν στην Άγρια Δύση και γίνεται μέχρι σήμερα στις χαρτοπαικτικές λέσχες και τσεκάρονται για πλαστοπροσωπία πριν ψηφίσουν!

Μιλάμε οι άνθρωποι είναι εντελώς επικίνδυνοι…