Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΚΚΕ:το αριστερό χέρι του συστήματος

Στον 21ο αιώνα η μόνη θέση που αρμόζει στο ΚΚΕ είναι στα βιβλία της ιστορίας ώστε οι επόμενες γενιές Ελλήνων να μην πέσουν θύματα της κομμουνιστικής προπαγάνδας, η οποία δηλητηριάζει τα μυαλά των Ελλήνων σχεδόν εκατό χρόνια.
Δυστυχώς όμως, παρόλο που διανύουμε τον 21ο αιώνα, και ενώ η μαμά ΕΣΣΔ και ο μπαμπάς Στάλιν έχουν ψοφήσει, το μικρό ορφανό ΚΚΕ συνεχίζει να υπάρχει σαν μια σκιά του εαυτού του, η οποία σύντομα θα ξεθωριάσει, όταν το σύστημα το οποίο εξυπηρετεί νικηθεί.

Μας λέει συνεχώς το ΚΚΕ οτι αναπτύσσει τη λαϊκή πάλη, ότι ενώνει της πλατίες λαϊκές μάζες για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος, όμως η πιο επαναστατική πράξη του ΚΚΕ είναι ο γνωστός περίπατος του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα, η προστασία της Βουλής απο τυχόν άλλους διαδηλωτές και μια-δύο βδομάδες μετά ξανά πάλι από την αρχή. Είδε κανείς να δίνουν τη παραμικρή σημασία οι πολιτικάντηδες στις πορείες του ΠΑΜΕ;

 Όχι βέβαια.

Γιατί ξέρουν καλα πως δεν τους απειλούν, ξέρουν καλά πως είναι το αριστερό τους άλλοθι, το δεκανίκι του συστήματος εξουσίας. Πέρα όμως από τη μονοήμερη εκδρομή του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας (μια πόλη την οποία βλέπουν να μετατρέπεται σε Καμπούλ και όχι απλώς δεν συγκινούνται αλλά απεναντίας επικροτούν αυτή την κατάντια) υπάρχει και μια άλλη «μεγάλη» πράξη αντίστασης, τα λόγια του αέρα. Όταν δεν αρκούνται στο να λένε ψέματα, αρχίζουν τις αερολογίες και τον ξύλινο λόγο, θυμίζοντας περισσότερο μαρξιστές φιλοσόφους παρά ηγετικά στελέχη, που υποτίθεται ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων.

Δεν υπάρχει μεγάλυτερη απόδειξη για τα παραπάνω από τη φωτογραφία με τα ΚΝΑΤ να έχουν κάνει κλοιό γύρω από τη βουλή κατά τη ψήφιση του δεύτερου μνημονίου, και τα ΜΑΤ απο πίσω να χαλαρώνουν ξέροντας καλά πως οι «συνάδελφοί» τους έχουν αναλάβει τη δουλειά τους. Αυτοί οι ξεφτιλισμένοι έχουν το απύθμενο θράσσος να αποκαλούν εμάς σκυλιά του κεφαλαίου χωρίς την παραμικρή απόδειξη. Αυτοί που μέσα σε τρία χρόνια τσέπωσαν υπό τη μορφή «επενδύσεων» αρκετά εκκατομμύρια ευρώ δημοσίου χρήματος (μάλλον για να «πολεμήσουν τον εχθρό» με τα ίδια του τα χρήματα) και το ίδιο διάστημα απέλυαν τους μισούς υπαλλήλους του ριζοσπάστη και του 902, οι αντιδράσεις των οποίων χακτηρίστηκαν προβοκάτσια σε βάρος του λαικού κινήματος.

ΤΟΣΟ θρασύτατοι και γελοίοι είναι. Έχει καταλάβει όμως πλέον ο Έλληνας εργάτης πως η μόνη λύση μπορεί και πρέπει να είναι:

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Α.Κ