Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΑΠΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ!


Τί να μας πει ο ανεπάγγελτος ιδιοκτήτης κατασκευαστικής και πρόεδρος της ερμαφρόδιτης αριστερής παράταξης, που σπούδασε στην ΚΝΕ και πήρε αριστείο στα μαθήματα του σταλινισμού, προβοκατορισμού, χαφιεδισμού, λαμβάνοντας παράλληλα και ιδιαίτερα μαθήματα από την Πανσπουδαστική;

Μήπως το «φαινόμενο» ALEXIS είναι μέρος του προμελετημένου εγκλήματος που βιώνει ο Ελληνικός λαός;

Δεν είναι τυχαίο ότι από τα νεανικά του χρόνια πήρε προίκα τις επαφές και τις φιλίες με κέντρα διαπλοκής της οικογενείας του, που ήταν μεγαλοεργολάβοι κατασκευαστές δημοσίων έργων. Έτσι, ο, διπρόσωπος γόνος μεγαλοαστικής οικογένειας, Κνίτης, ξεκίνησε το σχέδιο αυτοπροώθησης και αυτοπροβολής του αρχικά με κάτι καταλήψεις σχολείων, μερικές σπασμένες τζαμαρίες, που άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά, δίνοντάς του φιλολαϊκό και αγωνιστικό προφίλ, μέσω των διαπλεκόμενων φιλικών προς αυτόν ΜΜΕ.

Ξεκίνησε λοιπόν βάσει σχεδίου να ρίχνει τα δίχτυα του λίγο δεξιότερα του ΚΚΕ και, ψαρεύοντας λαϊκίζοντες προσωπικούς οπαδούς, αναρριχήθηκε σε λίγο καιρό από δημοτικός σύμβουλος, στο Δήμο της Αθήνας, στα ηνία ενός κόμματος χωρίς ιδεολογική ταυτότητα και αφού καθάρισε, κατά τα Σταλινικά πρότυπα, όλους τους ανταγωνιστές του, ακόμα και τον μέντορά του, ως γνήσιο σοσιαλιστικό τέκνο.

Θυμίζοντας έντονα τον Ανδρέα Παπανδρέου, ακόμα και στην έκφανση του λόγου του, προσπάθησε να εμφανιστεί ως πατερούλης των φτωχών, της γενιάς των ανέργων, αγκάλιασε ακόμη και τα «παιδιά της Πλατείας Εξαρχείων», γνωστούς αγνώστους κουκουλοφόρους, στεγάζοντάς τους, υπό την ανοχή του συστήματος, σε διάφορες ΒΙΛΕΣ των Αθηνών (για να μπορούν τα παιδιά να φτιάχνουν τις MOLOTOV άνετα) Βαφτίστηκε, μάλιστα, και φύλακας άγγελος του κάθε παράνομα εισελθόντα στην Ελληνική Επικράτεια. Για να εξάρουν δε τα ΜΜΕ τον Ουμανισμό του τον έδειχναν να περιφέρεται δεξιά και αριστερά με νεαρές Αφρικανές.

Για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στα καλοστημένα show πήρε προσφάτως και τα εύσημα από τον χολυγουντιανό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν και το σχέδιο καλά κρατεί...

Φρόντισε επιμελώς, για να πάρει με το μέρος του όχι μόνο τη βολεμένη ανθυποκουλτούρα αλλά και ανυποψίαστους πολίτες, να χρίσει στελέχη στο κόμμα του κάνοντάς τους ακόμα και βουλευτές, με κομματική γραμμή, άτομα χαμηλού επιπέδου, γονείς ναρκομανών και ληστών, αποτυχημένους επαγγελματίες, διασκεδαστές, γελωτοποιούς, παράφρονες συμπλεγματικούς συγγραφείς, άτομα ιδιαίτερων προτιμήσεων στις σχέσεις τους, αναρχικούς, τραμπούκους, συνδικαλιστές εργατοπατέρες και αρκετά πρώην στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που έχουν λάβει μέρος σε καταστροφικές κυβερνήσεις.

Έτσι λοιπόν, αυτός ο ανθελληνικός κοινοβουλευτικός αχταρμάς, υπό τον γιαλαντζή αριστερό ηγέτη, συμφωνεί με κάθε τι ανθελληνικό, τάζει, με σκοπό πλέον την εξουσία, πράγματα ανέφικτα και επικίνδυνα αλλά και αντεθνικές απόψεις όπως σκοπιανό και γκρίζες ζώνες. Έχει, λοιπόν, το απύθμενο θράσος να ζητάει από τον Ελληνικό λαό να υπογράψει τη θανατική του καταδίκη, δηλαδή να τον ψηφίσει. Οπότε και το σχέδιο θα έχει ολοκληρωθεί, αφού μία κυβέρνηση με αυτού του είδους τα άτομα, δηλαδή όλους αυτούς τους αριστεροδεξιούληδες, θα διαλύσει κάθε τι εθνικό και ελληνικό μαζί με το διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα που κυβερνά τόσα χρόνια και το φάγαμε στη μάπα.

Το έργο των εκκολαπτόμενων εθνοσωτήρων, γιων, ανηψιών, συντρόφων, πολιτικών που γλύφουν εκεί που έφτυναν και που διαμόρφωσαν τα πολιτικά τους γραφεία σε ρουσφετολογικά ιδρύματα, φτιάχνοντας κομματικούς στρατούς εις βάρος του έθνους, είναι αυτό που έφερε τη χώρα σε αυτό το χάλι και έκανε τον Έλληνα υπόδουλο.

Φτάνει πια. Δε θέλουμε άλλους πολιτικάντηδες, που μαζί με τους «δικούς τους» εξασφαλίζουν μια ολόκληρη ζωή χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε μία ολόκληρη μέρα, παίζοντας μπιλιάρδο στην πλάτη του Ελληνικού λαού.

Όμως ο μέγας Θεός της Ελλάδας δεν την αφήνει ποτέ να πεθάνει. Εδώ και μερικά χρόνια μια μικρή ομάδα Ελλήνων ξεκίνησε τον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα, προτάσσοντας τα στήθη της ΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. Με αρχηγό έναν Γνήσιο Έλληνα αγωνιστή και με συναγωνιστές ταγμένους στα Ελληνικά ιδεώδη, σε λίγα χρόνια περνώντας δια πυρός και σιδήρου, η μικρή αυτή ομάδα υπερπολλαπλασιάστηκε και έπεισε, κόντρα στην προβοκάτσια που δεχόταν από παντού, ότι μόνο κίνητρο έχει να δει την Ελλάδα ισχυρή.

Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει τη δύναμη να ξεριζώσει αυτό το σάπιο κατεστημένο γιατί δεν έχει ως πρότυπα τον Μαρξ και τον Λένιν, αλλά τον Λεωνίδα και τον Κολοκοτρώνη. Γιατί θέλει να δώσει στη χώρα την αίγλη των ενδόξων προγόνων της, δίνοντάς της τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της ανήκει και να ανατάξει το ηθικό των Ελλήνων, βγάζοντάς του τη ρετσινιά που του έδωσε ο αμερικανοτραφής Τζέφρυ Παπανδρέου, όταν χαρακτήριζε τον Έλληνα λαμόγιο, τεμπέλη, απατεώνα.

Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς του τουρκόφιλου ζεϊμπεκοχορευτή σε όλους όσους ασελγήσατε τόσα χρόνια εις βάρος του λαού. Αλλά τα ψωμιά σας λιγοστεύουν. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Εμείς ως γνήσιοι απόγονοι των ανθρώπων, που έδωσαν στον κόσμο τα φώτα του πολιτισμού, έχουμε ιερή υποχρέωση, τιμώντας τους ήρωες νεκρούς μας, που έδωσαν το αίμα τους για εμάς να πάρουμε τη σκυτάλη και με άρμα τη Χρυσή Αυγή να αγωνιστούμε για το αυτονόητο που διακρίνει τη φυλή μας. Να πάρουμε και πάλι τα ΠΡΩΤΕΙΑ.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Παρμενίων.