Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Στα γκούλαγκ στέλνει ο σύμβουλος του Mr. Alexis όσους δεν υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σλαβόι Ζίζεκ είναι ένας από τους φελλούς που προαλείφεται από το διεθνές σύστημα ως δήθεν αριστερός φιλόσοφος, αν και ο συσχετισμός των δύο αυτών λέξεων στην ίδια πρόταση είναι προφανώς σχήμα οξύμωρο.
Είδαμε μάλιστα προ ημερών την αστειότητα της συνάντησης Τσίπρας με το Ζίζεκ και με τον ιουδαίο Όλιβερ Στόουν, όπου αμφότερα αυτά τα δύο γρανάζια του συστήματος δήλωσαν ότι ο Τσίπρας είναι ο φάρος ελπίδας της Ελλάδας. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην μπει συνδικαλιστής εκεί ο Φωτόπουλος γιατί «καήκαμε».

Ο «ιδεολόγος», όμως, του θίασου αυτού, ο Σλοβένος Ζίζεκ, είπε και κάτι άλλο που φανερώνει πόσο «δημοκράτες» είναι όλοι αυτοί οι συριζαίοι, εξωτερικού και εσωτερικού, και πως σχεδιάζουν να «σώσουν την δημοκρατία», όπως πολλάκις έχει πει ο Τσίπρας. Είπε λοιπόν ο Ζίζεκ ότι "το τεστ που πρέπει να γίνεται στους ανθρώπους από εδώ και πέρα πρέπει να είναι το εξής: αντί να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για την Ευρώπη πρέπει να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την δική μου άποψη το δημοκρατικό μέλλον πρέπει να έχει ως εξής: όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν εισιτήριο πρώτης θέσης χωρίς επιστροφή στα γκουλάγκ."

 Έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι αυτό ακριβώς το «δημοκρατικό μέλλον» επιφυλάσσουν για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ο Τσίπρας, αλλά και ο Σαμαράς. Είτε μιλάμε για τον «αντιρατσιστικό» νόμο της συγκυβέρνησης και τις πολλαπλές παραβιάσεις του Συντάγματος από τον Δένδια, είτε μιλάμε για τρομοκρατικές ομάδες της αριστεράς και τις συνεχείς προκλητικές αντισυγκεντρώσεις, ολόκληρο το καθεστώς έχει μοναχά μία έννοια, την καταστολή των αντιφρονούντων. Την καταστολή όσων μάχονται ενάντια στο ξεπούλημα της Ελλάδας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων. Την καταστολή, δηλαδή, της Χρυσής Αυγής. Να ξέρει, όμως, ο κ. Ζίζεκ, αλλά και ο τσαρλατάνος της αριστεράς που χασκογελάει παραδίπλα του, ότι οι Εθνικιστές δεν λογαριάζουν τίποτε εμπρός στον Αγώνα για Πατρίδα, Λαό και Ελευθερία!