Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Περί του “αντιρατσιστικού” νόμου: - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Βαρβάρων δ’Έλληνας άρχειν εικός, αλλ’ ού βαρβάρους Ελλήνων. Το μεν γαρ δούλον, οι δ’ ελεύθεροι.»

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν γνωρίζουμε πότε, πως και με ποια τελική μορφή θα προχωρήσει ο περίφημος «αντιρατσιστικός» νόμος, ένας νόμος τέρας, ο οποίος δημιουργεί αδικήματα γνώμης και παραβιάζει ευθέως βασικά άρθρα του Συντάγματος.

Μόλις ο υπουργός δικαιοσύνης έδωσε στην δημοσιότητα το τραγελαφικό αυτό νομοσχέδιο, αμέσως μετά κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας διέρρεαν ότι λόγω αντιδράσεων το νομοσχέδιο πάει πίσω… Όμως, ο Ρουπακιώτης με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Την ίδια ώρα δε κατά την οποία οι κυβερνητικές πηγές δήλωναν ανεπισήμως ότι απαιτούνται βελτιώσεις, το ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ δημόσια εξέφραζαν την επιμονή τους στην άμεση κατάθεση και υπερψήφιση του νομοσχεδίου.

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης έγραψε μάλιστα ότι: «το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη προχωράει κανονικά». Βεβαίως από πλευράς κυβερνήσεως υπήρξε και κάποιος ο οποίος ετάχθη με την πλευρά της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ. Ήταν ο υπουργός Δένδιας, ο οποίος δήλωσε πως «η πρόταση Ρουπακιώτη είναι προς την σωστή κατεύθυνση και είναι απαραίτητο να εκπέμψει η χώρα αυτό το μήνυμα.»

Είναι νέος ο νόμος Ρουπακιώτη;

Πόσο νέος όμως είναι ο νόμος Ρουπακιώτη; Δεν είναι καθόλου νέος, είναι ο νόμος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε κατατεθεί τον Μάρτιο του 2011 επί κυβερνήσεως Παπαδήμου. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από την δήλωση της εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, η οποία είπε: «Να μη υπάρξει καμμία αναβολή, να κατατεθεί και να ψηφιστεί άμεσα το νομοσχέδιο, που πρέπει να στηρίζεται στην πρόταση νόμου που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ». Απόλυτα σχετικό και το παρακάτω, το οποίο σας παραθέτουμε:

«Ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Αργολίδας καθ. Γιάννης Μανιάτης, μετά από σχετικές οδηγίες του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, επικοινώνησε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος και τον διαβεβαίωσε ότι η πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για την καταπολέμηση της ρατσιστικής βίας αποτελεί τον κορμό της σχετικής ρύθμισης που ετοιμάζεται για κατάθεση στη Βουλή.»

Τι είχε πει όμως τότε, ποια θέση είχε λάβει η Νέα Δημοκρατία στον νόμο ΠΑΣΟΚ, που έρχεται τώρα ως νόμος Ρουπακιώτη; Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση της Ν.Δ., τότε, για να αντιληφθείτε πόσο… σοβαροί είναι οι άνθρωποι της ψευτοδεξιάς του Σαμαρά και πόσο σέρνονται κυριολεκτικά από τους αφέντες της παγκοσμιοποίησης και τα κόμματα-αποκόμματα του Κουβέλη και του Βενιζέλου. Διαβάστε και απολαύστε πολιτική συνέπεια:

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, της Πέμπτης 10 Μαρτίου 2011:

«Προσπάθεια να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένα είδος αστυνομίας της σκέψης και της γλώσσας».

«Στις αληθινές Δημοκρατίες, ο λόγος δεν δένεται με νόμους που ποινικοποιούν την ελευθερία της σκέψης, της γνώμης και της κριτικής. Το νομοσχέδιο μόνο με τον αλήστου μνήμης γαλλικό νόμο Γκεϊσό - Φαμπιούς της 13-7-1990, μπορεί να συγκριθεί: ένα ολοκληρωτικού πνεύματος νομοθέτημα. Αποτελεί για την κυβέρνηση βαρύτατο νομικό και πολιτικό σφάλμα η υιοθέτηση της ποινικής καταστολής ως μέσου για τον περιορισμό των ανεπιθύμητων ή ενοχλητικών για κάποιους χρήσεων του λόγου, στην Πολιτική, στην Κοινωνία, στον Τύπο, στην Ιστορία, στην Τέχνη. Οι Υπουργοί πρέπει να έχουν συναίσθηση ότι είναι υπάλληλοι της Ιστορίας. Δεν έχουν το δικαίωμα να ενδίδουν σε παράλογες απαιτήσεις «ομάδων επιρροής» ή να υπηρετούν μη ξεπερασμένη (αν μη και ύποπτη) Πολιτική Ορθότητα. Πρωτίστως, όμως, οφείλουν να τηρούν ευλαβικά το Σύνταγμα της Χώρας που παραβιάζεται πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως. Υπό το κράτος, άλλωστε, της ισχύος του ν. 927/79 για τις φυλετικές διακρίσεις στον Τύπο κλπ. η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου έχει κρίνει την αντισυνταγματικότητα ομοίων διατάξεων (Ολομέλια Αρείου Πάγου 3/2010). Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί γιατί προσβάλλει και την ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού, που ανέδειξε την ανεκτικότητα απέναντι στον Άλλο ως θεμελιώδη δημοκρατική αξία, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να την επιβάλει με μέσα νομοθετικού εξαναγκασμού».

Αυτά έλεγε τότε η Ν.Δ. σήμερα είναι έτοιμη να ψηφίσει άλλα. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Με το ζόρι «πολυπολιτισμική» κοινωνία η Ελλάδα μας!

Ελεύθεροι οι Τούρκοι και οι μουσουλμάνοι να αρνούνται την γενοκτονία των Ελλήνων και των Αρμενίων στην Μικρά Ασία…

Ας έλθουμε όμως σε κάποια σημεία του νόμου Ρουπακιώτη, για να καταλάβουμε που οδηγούν την Πατρίδα μας οι ανθύπατοι της τρόικα. Σας παραθέτω αυτούσιο το παρακάτω απόσπασμα:

«ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Α΄. – Γενικό μέρος: Στην ελληνική έννομη τάξη, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία…»

 Ώστε έτσι λοιπόν, η χώρα μας μεταβάλλεται σε μία «πολυπολιτισμική» κοινωνία… Και ποιος ρώτησε γι’ αυτό τον Ελληνικό λαό κ.κ. «δημοκράτες»; Με το έτσι θέλω, επειδή έτσι σας διέταξαν οι αφέντες της παγκοσμιοποίησης ξεριζώνετε τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους μας, την Ελληνική ταυτότητα της κοινωνίας μας και εμπόδιο στα σχέδιά σας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τον λόγο αυτό αναγκάζεστε μέχρι και ειδικό νόμο να φτιάξετε.

Δεν μάθατε ακόμη, μελετώντας την Ιστορία, ότι με άχρηστα χαρτιά και ψηφοφορίες δεν πλάθεται η μοίρα των Εθνών; Εκεί όμως όπου ξεφεύγουν από κάθε όριο οι αρχι-τέκτονες του νομοσχεδίου είναι στο παρακάτω απόσπασμα:

«ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ: «…Αν μια μουσουλμανική οργάνωση π.χ. πιστεύει ότι ποτέ δεν τελέστηκε το έγκλημα της γενοκτονίας σε βάρος των χριστιανικών πληθυσμών της Μ. Ασίας, έχει δικαίωμα να το πιστεύει και να το διακηρύσσει.»

Ελεύθερα λοιπόν, χωρίς κανένα πρόβλημα θα έχει ο οποιοσδήποτε την δυνατότητα, χωρίς να τον εμποδίζει ο «αντιρατσιστικός» νόμος, να λέει ότι δεν έγινε γενοκτονία εις βάρος Ελλήνων και Αρμενίων στην Μικρά Ασία, ότι ήταν συνωστισμός… Η Ρεπούση τώρα δικαιώνεται και με την ψήφο μάλιστα των «εθνικοφρόνων» βουλευτών της Ν.Δ.!

Ομολογία Ρουπακιώτη: Στόχος του «αντιρατσιστικού» νόμου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χωρίς πολλά λόγια σας παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από δημοσίευμα που δείχνει ξεκάθαρα για ποιον λόγο κατατέθηκε και πιθανώς και θα ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο-τέρας:

«Σε συνέντευξή του για τον «αντιρατσιστικό» νόμο στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων Ο υπουργός, κ. Ρουπακιώτης ερωτηθείς αν το νομοσχέδιο συνδέεται με συμπεριφορές και επιθέσεις της Χρυσής Αυγής, απάντησε μεταξύ άλλων: "Η αντίληψη την οποία υπηρετούμε στο υπουργείο Δικαιοσύνης είναι ότι όσο είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ένα πλήρες θεσμικό πλαίσιο για να καταπολεμούμε αυτά τα φαινόμενα, μην κάνουμε το λάθος και στοχοποιήσουμε και φέρουμε αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είναι όντως η Χρυσή Αυγή, αλλά δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, είναι οι Χρυσές Αυγές σε όλη την Ευρώπη…»

Η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα και οι Χρυσές Αυγές σε όλη την Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ας γνωρίζει ο κάθε Ρουπακιώτης ότι δεν αντιμετωπίζονται με ανελεύθερα νομοσχέδια, με διαταγές ενός στην πραγματικότητα τυραννικού καθεστώτος!

Όχι μόνον δεν αποδυναμώνουν τον αγώνα των Εθνικιστών, αλλά κάνουν πιο σταθερή την απόφασή τους να δώσουν την μάχη ενάντια στους εχθρούς της ελευθερίας, ενάντια στους καταστροφείς του εθνικού κράτους. Δεν θα επιτύχουν τίποτε παρά μόνο να χαλυβδώσουν με τις διώξεις περισσότερο το φρόνημά μας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ