Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επιστολή Ρεπούση στο ΣΥΡΙΖΑ..."Προβληματικές οι διατάξεις περί γενοκτονίας...Κάντε κάτι να μην έρθουν προς ψήφιση"

Πριν από λίγο η ιστοσελίδα real.gr αποκάλυψε την επιστολή που έστειλε προ ημερών η γνωστή "κυρία" Μαριάννα Ρεπούση στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την προπαρασκευαστική διαδικασία του αντιρατσιστικού νόμου
 (που τελικώς παραπέμφθηκε στις καλένδες) και στην ουσία ζητά να θέσει όλες του τις δυνάμεις (κοινοβουλευτικές - κοινωνικές - mediaκες) για να μην έρθει προς ψήφιση, ως είχε εκείνη την στιγμή ο νόμος.

Ο λόγος ήταν φυσικά ότι η ίδια ως αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων και του Ελληνισμού στη Σμύρνη από τις ορδές του Κεμάλ φοβόταν την.......δίωξή της.

Η ίδια λίγο αργότερα έσπευσε να..... απαντήσει ότι δεν έχει πράξη κάτι τέτοιο αλλά ποιος άφαγε να την πιστέψει....;!;!

Το κόμμα της φυσικά και φρόντισε να την καλύψει λέγοντας ότι αποτελούν "προσωπικές απόψεις" χωρίς φυσικά να προτίθενται να την....καταδικάσουν για το ανθελληνικό μένος της.

Οι φήμες που θέλουν η Μ. Ρεπούση να απευθύνεται πρώτα στον Νάσο Θεοδωρίδη, εξέχων στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και θιασώτη κάθε ανθελληνικής προπαγάνδας (όπως και αυτή για την "υποτιθέμενη Γενοκτονία των Ποντίων") ελέγχονται ως απολύτως ακριβείς.