Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Καταγγελία - καταπέλτης του πρώην προέδρου της Δ΄ λαϊκής αγοράς Αθηνών για τους συνδικαλιστάδες


Θέλω για μια ακόμα φορά να καταγγείλω τον πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών). Κακαράντζα Κωνσταντίνο,
που τόσο εγώ, όσο και χιλιάδες άλλοι συνάδελφοι μου, πληρώνουμε από το υστέρημα μας, για να μας εκπροσωπεί όπου χρειαστεί και να διεκδικεί τα όποια αιτήματα μας.
Με τον κύριο Κακαράντζα πρέπει να συμβαίνουν δυο τινά, ή πιστεύει ότι η πλειοψηφία των πωλητών των λαϊκών αγορών (που προεδρεύει) είναι οργανωμένοι στο Κ.Κ.Ε. όπως ο ίδιος ή νομίζει ότι η ομοσπονδία είναι μαγαζάκι του, οπότε καλώς αποφασίζει και διατάσσει με ποια κόμματα και ποιους βουλευτές θα συνομιλεί.
Για μια ακόμη φορά αυτός ο συνδικαλιστικός "νάνος", την ώρα που ο κλάδος με το νομοσχέδιο που ψηφιζόταν στη Βουλή των Ελλήνων κινδύνευε με αφανισμό, έδωσε ένα δικό του σόου μέσα στη Βουλή έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Με πείσμα μικρού παιδιού, που του στέρησαν το παιχνίδι, χοροπηδούσε και απειλούσε τα υπόλοιπα μέλη των ομοσπονδιών, επαγγελματιών και παραγωγών λαϊκών αγορών, οι οποίοι έμειναν εμβρόντητοι ότι θα αποχωρίσει από την επιτροπή εάν παραδώσουν τα αιτήματα μας στους βουλευτές του δεύτερου σε απήχηση κόμματος στον καταδυναστευόμενο ελληνικό λαό, την Χρυσή Αυγή. (Όπως έπραξαν και σε όλα τα άλλα κόμματα του Κοινοβουλίου). Στο μοναδικό κόμμα που είναι αρωγός σε όλα τα αιτήματα του κλάδου μας.

Ο εν λόγω πρόεδρος αρέσκεται να συνομιλεί και να συναγελάζεται με βουλευτές άεργους, που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, που δεν έχουν ιδρώσει ποτέ για το μεροκάματο,που απέκτησαν τη βουλευτική έδρα από τον ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ. Με βουλευτές που έχουν υπογράψει με τα μνημόνια την καταδίκη, τη φτωχοποίηση, την εξαθλίωση και τον αφανισμό ενός ολόκληρου έθνους. Και όχι με γνήσια παιδιά του λαού, της διπλανής πόρτας, που βγάζουν το μεροκάματο τους καλλιεργώντας τη γη όπως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Έτσι εξηγείται, γιατί όλη η κοινωνία, συζητά για τις λαϊκές αγορές, ότι τα αδέρφια μας βυθισμένα στην ανεργία, τη φτώχεια και το περιθώριο, έρχονται να αγοράσουν με τα πενιχρά πλέον οικονομικά τους, στο τελευταίο προπύργιο της φτώχειας τις λαϊκές αγορές και αντικρίζουν μια "μαύρη" θάλασσα λαθρομεταναστών να πωλούν λαθραία τσιγάρα, CD, DVD, ζώνες, σκούπες, αναπτήρες, ρούχα, κάλτσες, σεντόνια κι ό,τι άλλο βάζει ο ανθρώπινος νους. Το χειρότερο είναι ότι σε πάρα πολλούς πάγκους στην θέση του πωλητή βρίσκονται λαθρομετανάστες, κυρίως από Αλβανία, Πακιστάν και Μπαγκλαντές, επειδή κάποιοι "συνάδελφοι" δουλέμποροι βολέυονται με το να έχουν δούλους των 10 και 15 ευρώ μεροκάματα για 14ωρη εργασία!

Για όλα αυτά όπως και πολλές άλλες καταγγελίες μου, στο υπουργείο Ανάπτυξης, για παράνομες ελληνοποιήσεις και χορηγήσεις αδειών και πλείστων άλλων παρανόμων πράξεων υπεύθυνος είναι και ο κ. Κακαράντζας Κωνσταντίνος, κομματικό μέλος του Κ.Κ.Ε. όπως προανέφερα που με την συγκάλυψη ή την ανοχή του έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται "εγκλήματα" μέσα στο χώρο των λαϊκών αγορών. Χρεοκοπημένοι πολιτικάντηδες... έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσετε στον Ελληνικό Λαό!

Χρήστος Μουλάς