Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Οι Γάλλοι έκαψαν Παπανδρέου, Βενιζέλο, Παπακωνσταντίνου - Απόλυτη δικαίωση Χρυσής Αυγής


Το γαλλικό υπουργείο οικονομικών απέστειλε προ ημερών τα επίσημα έγγραφα σχετικά με την έλευση της λίστας Λαγκάρντ στην Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα αναφέρουν ρητά και ξεκαθαρίζουν ότι Η ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.


Με βάση τα στοιχεία αυτά ενοχοποιούνται άμεσα οι Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου, που ισχυρίζονταν ψευδώς εδώ και χρόνια πως δεν αξιοποίησαν τη λίστα γιατί "ήταν... παράνομη"! Ήδη το κατηγορητήριο για αυτά τα τρία πολιτικά πρόσωπα έχει στοιχειοθετηθεί. Υπάρχουν ένοχοι για την απώλεια εκατομμυρίων ευρώ φορολογικών εσόδων σε μία εξαιρετικά κρίσιμη χρονική περίοδο.

Η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται απόλυτα για μία ακόμη φορά. Το αρχικό μας αίτημα για παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο των Παπανδρέου, Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου επανέρχεται στο προσκήνιο. Η Νέα Δημοκρατία επιμένει να υποθάλπει εγκληματίες προς χάριν της προδοτικής συγκυβέρνησης. Ο ελληνικός λαός όμως έχει ξυπνήσει και σύντομα θα καταδικάσει στην αφάνεια τους καταστροφείς της χώρας, μέχρι η Δικαιοσύνη να τους στείλει στη φυλακή.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος είχε ζητήσει κατά την σχετική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής την παραπομπή ΟΛΩΝ των υπευθύνων