Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο… αντιδιαπλεκόμενος Mr. Tsipras πρώτο τραπέζι πίστα στο «Έθνος» του Μπόμπολα

Την Παρασκευή γράψαμε εδώ ένα σχόλιο με τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της διαπλοκής. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;», εξ’ αφορμής δηλώσεων του υπεύθυνου τύπου και ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Μουλόπουλου, ότι θα… πατάξει τη διαπλοκή.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, δικαιωθήκαμε απολύτως! Χθες, λοιπόν, η κατ’ εξοχήν καθεστωτική και διαπλεκόμενη φυλλάδα του big boss Μπόμπολα (του ΕΠΟΝίτη που έγινε… βαρόνος και εθνικός μας εργολάβος), φιλοξένησε τρισέλιδη παρακαλώ συνέντευξη του… leader of SYRIZA, mister Tsipra (φέρτε μας τον… φρούραρχο), η οποία «έπαιξε» και ως πρωτοσέλιδο.

Και βέβαια, στη συνέντευξη (την οποία πήρε αυτοπροσώπως ο διευθυντής της φυλλάδας), δεν ετέθησαν «περίεργες» ερωτήσεις, όπως π.χ. ποια θα είναι η πολιτική της… κυβερνώσας αριστεράς για τους αυτοκινητόδρομους και τα υπόλοιπα δημόσια έργα, για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική, για την ενέργεια, για τις τηλεοπτικές άδειες, για την εμπλοκή του στην διαχείριση απορριμμάτων, για τα εργοστάσια καύσης απορριμμάτων στην Αττική, και άλλα που ενδιαφέρουν σφόδρα τον Μπόμπολα. Βλέπετε, τα… ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!

(ΥΓ): Και βέβαια, το «κονέ» δεν έγινε αυτές τις ημέρες. Είχε προηγηθεί -προ μηνός περίπου- επίσκεψη του mister Tsipra (μα γιατί αργεί ο κ. φρούραρχος;) στο συγκρότημα Μπόμπολα και… γεύμα συμβιβασμού με τη φαμίλια…

Εθνικισμός.net