Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

GAY-ΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ;

Ωραίο σανδάλι! Και τι πόζα! Μήπως δεν ήταν και τόσο άντρας;

Ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο σφαγέας του Ελληνισμού που λατρεύει ο Μπουτάρης και οι λοιποί ανθέλληνες, δεξιοί και αριστεροί, διακατέχονταν από αρκετές διαστροφές. Με βάση τους βιογράφους ήταν...
αλκοολικός, απέφευγε τις γυναίκες και ποτέ δεν έκανε παιδιά.
Από την συμπεριφορά του προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Έδινε μεγάλη σημασία στις προλήψεις και στην μαγεία, γεγονός που προέρχεται από την εκφυλιστική επίδραση του εβραϊσμού και της μασονίας.
Ο Κεμάλ ήταν ντονμές, δηλαδή κρυφοεβραίος που έξω παρουσιάζονταν ως μουσουλμάνος. Ανεδείχθη από τις μασονικές στοές της Θεσσαλονίκης, με κύριο στόχο την εκθρόνιση του Σουλτάνου και την εγκαθίδρυση ενός εβραϊκού προτεκτοράτου στη θέση της θνήσκουσας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Μετά τους Βαλκανικούς πολέμους η αυτοκρατορία ήταν σε πλήρη αποσύνθεση και η διάλυση από τα γειτονικά κράτη και ειδικά από την Ελλάδα, ήταν θέμα χρόνου. Καταφέρνοντας να ανατρέψει τον Σουλτάνο και έπειτα με τη βοήθεια των Μπολσεβίκων που δυστυχώς επικρατούν την ίδια εποχή στην Ρωσία, υλοποιεί τέσσερις γενοκτονίες (Ελλήνων Ιωνίας, Ελλήνων Πόντου, Ασσυρίων, Αρμενίων) και κρατά στη ζωή τεχνητά αυτό το μωσαϊκό που λέγεται Τουρκία. Οι εβραιομασόνοι συνεχιστές του έργου του στην Τουρκία τον έχουν θεοποιήσει, ενώ και το αντίστοιχο εν Ελλάδι υπηρετικό προσωπικό των σιωνιστών τον εκθειάζει.

Τέτοιες εκφυλιστικές φυσιογνωμίες πρέπει να προκαλούν αηδία σε κάθε Έλληνα Εθνικιστή.

Paspartou