Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Κ(υ)νοβουλευτική ξεφτίλα: Όχι στην άρση ασυλίας των Κανέλλη-Δούρου είπε η επιτροπή δεοντολογίας


Χθες στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, αρμόδια για τις αιτήσεις άρσεις ασυλίας των βουλευτών, συζητήθηκαν οι αιτήσεις για την άρση της ασυλίας των Δούρου και Κανέλλη σχετικά με το γνωστό περιστατικό του ANT1.

 
Είναι η ίδια επιτροπή που έχει εγκρίνει την αίτηση της άρσης της ασυλίας του Συναγωνιστή Κασιδιάρη για το ίδιο ακριβώς περιστατικό.

Όπως θα περίμενε ο κάθε λογικός άνθρωπος, η Επιτροπή θα έπραττε ομοίως και με τις κυρίες αυτές προκειμένου και εκείνες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, σχετικά με τα όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα. Εις μάτην.. Η επιτροπή προτείνει να απορριφθούν οι αιτήσεις για την άρση της ασυλίας τους και αποκαλύπτεται έτσι για άλλη μία φορά ποιος διεξάγει…αγώνα κατά του συστήματος με την προστασία του ίδιου του συστήματος!

Τα πολλά λόγια, λέει ο θυμόσοφος Λαός μας, είναι περιττά. Η Αριστερά της προδοσίας, του κοινωνικού εκφυλισμού και του ανθελληνισμού παίζει τον ρόλο της έσχατης γραμμής άμυνας αυτού του αμαρτωλού καθεστώτος. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και, σε αντίθεση με τους μαχητές του Εθνικιστικού Κινήματος, δεν πρόκειται ποτέ να βιώσει διώξεις και πόλεμο από το καθεστώς που τη θρέφει και τη συντηρεί. Ας ξέρουν, όμως, οι νοσταλγοί και οραματιστές των γκουλάγκ, πως το Εθνικό Κράτος που έρχεται δεν θα τους παράσχει καμία ασυλία!

Να σημειωθεί πως η ίδια Επιτροπή ομοφώνως αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ Α. Μανδρέκα, του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Διακάκη και του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσή.