Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Έδωσαν τα χέρια Mister Tsipras και «νταβατζήδες»


Πριν από δύο εβδομάδες περίπου, η πολιτική πιάτσα βούιξε για μυστική (άρα ύποπτη…) συνάντηση του άρχοντα του ΔΟΛ Ψυχάρη με τον mister Tsipra. Το συνονθύλευμα διέψευσε τις φήμες, αλλά να που τώρα οι φήμες επιβεβαιώνονται από τα γεγονότα.


Συνέντευξη στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», λοιπόν, έδωσε χθες ο mister Tsipras, μια συνέντευξη η οποία προβλήθηκε δεόντως από την εφημερίδα. Σημασία δεν έχει τι είπε ο επικεφαλής του παρδαλού συνονθυλεύματος (επί της ουσίας, δεν είπε τίποτα –σούπα ήταν η συνέντευξη…), αλλά το ότι την έδωσε. Επίσης, σημασία έχει και η ανταπόκριση της άλλης πλευράς, η οποία ήταν η καλύτερη δυνατή (και χωρίς… στενάχωρες ερωτήσεις).

Είναι φανερό, πως μετά την επικείμενη και αναπόφευκτη κατάρρευση του φον Αντωνάκη, οι «νταβατζήδες» είναι πανέτοιμοι για την επόμενη μέρα, τραβώντας από τη μύτη και τον νέο… σωτήρα.

Αυτά, να τα βλέπουν όσοι (μη αριστεροί κ.τ.λ.) σκοπεύουν να ψηφίσουν το συνονθύλευμα, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να… αλλάξουν τα πράγματα. Ο Μανωλιός θ’ αλλάξει και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός.net