Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Πολλές αλήθειες μαζεμένες από τον Βαλλιανάτο: "Μόνος αντίπαλος είναι ο Κασιδιάρης... Υπάρχουν και άλλοι gay υποψήφιοι....."


Συνέντευξη στον TAZ δίνει ο οροθετικός - φορέας του AIDS - και δεδηλωμένος ομοφυλόφιλος Γρηγόρης Βαλλιανάτος και δηλώνει ευθαρσώς και χωρίς περιστροφές ότι κάθε υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας είναι... "της ώρας" και "περαστικός" και ο μόνος αντίπαλος είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης..


Συν τοις άλλοις ο πρώην σύμβουλος του ολετήρα του Έθνους μας Jeffrey Παπανδρέου αποκαλύπτει πως πολλοί από τους υποψήφιους Δημάρχους είναι gay απλά ντρέπονται να το παραδεχθούν παρ' όλο που όλος ο κόσμος το γνωρίζει..

Τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα σας τα μεταφέρουμε αυτούσια:

Υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι για τη Δημαρχία της Αθήνας που είναι gay;

Γ.Β.: Ναι, υπάρχουν κι όλος ο κόσμος τους ξέρει.

Ποιόν θεωρείς κυριότερο αντίπαλο σου στις εκλογές;

Γ.Β.: Μόνο τον..... Κασσιδιάρη. Όλοι οι υπόλοιποι είναι «διαβατικά».

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε πως οι υπόλοιποι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αθηναίων είναι οι Γιώργος Καμίνης, Νικήτας Κακλαμάνης, Ηλίας Κασιδιάρης, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Βασίλης Καπερνάρος και Γιώργος Αμυράς.

Για ποιούς χτυπά οι καμπάνα άραγε;

Υ.Γ.2 Το γεγονός της παραδοχής του πρόσκαιρου κάθε καθεστωτικού αντιπάλου σε σχέση με έναν ... Εθνικιστή υποδηλώνει και μια τεράστια αλήθεια.

Κάθε συστημικός ανθρωπάκος - Από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο καναπεδάτο μικροαστό - δεν είναι τίποτε άλλο παρά.... ένα εφήμερο στοιχείο μιας παρηκμασμένης, εκφυλιστικής κοινωνίας που μόνος της φόβος, για αυτό και θα έχει Αιώνια Ζωή, είναι ένας Εθνικιστής - Αγωνιστής.

Paspartoy