Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πρόβα συγκυβέρνησης.... Τα "βρήκαν" στον "κώδικα της μετανάστευσης" - και εις βάρος των Ελλήνων φυσικά -


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προφανώς και στο θέμα της...."άλωσης" του Έθνους από τους αλλόφυλους θα τα έβρισκαν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ..
Αποτελούν άλλωστε και τους μόνους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους - πλην των λοβοτομημένων Ελλήνων που έχουν φθάσει στην πλήρη πνευματική σκλαβιά και έχει αλλοτριωθεί η συνείδησή τους.

Ποιος είπε ότι οι πρόβες για τη μελλοντική «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπών δορυφόρων…) δεν έχουν ήδη αρχίσει; Με αφορμή, λοιπόν, τον Κώδικα Μετανάστευσης, που συζητιέται αυτές τις μέρες στη βουλή, τα… νιόπαντρα άρχισαν τις… γλύκες. Για του λόγου το αληθές, ιδού το σχετικό πανηγυρικό δημοσίευμα της «Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ευρεία συναίνεση για το Κώδικα Μετανάστευσης Με ευρεία συναίνεση ξεκίνησε η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τον Κώδικα Μετανάστευσης, καθώς, εκτός από την ..... κυβερνητική πλειοψηφία, το νομοσχέδιο υποστήριξε επί της αρχής και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η εισηγήτρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Β. Κατριβάνου, «καλωσόρισε» την κυβέρνηση «στο βασίλειο της πραγματικότητας και της διαχείρισης της μετανάστευσης», ενώ οι εισηγητές της πλειοψηφίας σχολίασαν την απλούστευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών…».

(ΥΓ): Δεν… κρατιούνται βλέπουμε οι… μελλόνυμφοι! Άντε και καλούς… απογόνους!

Paspartoy