Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο "δεξιός" Νικήτας παίρνει τις ευλογίες του... κομμουνιστή Γλέζου... Ε, ρε γλέντια - για να μην πούμε κάτι άλλο - στο συνταγματικό τόξο!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Γλεζος δεν γνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει υποψήφιο στην Αθήνα ή... "το γύρισε" και αυτός στην... εσωκομματική αντιπολίτευση στον Τσίπρα;


Προ ολίγων ημερών, σε σειρά συνεντεύξεων που έδωσε σε καθεστωτικά ΜΜΕ, ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωνε της «λαϊκής δεξιάς» και ως εκ τούτου ο μόνος που μπορεί να πάρει ψήφους πρώην ψηφοφόρων της ΝΔ που έχουν πάει ή θα πάνε στην Χρυσή Αυγή, άρα και ο μόνος που μπορεί αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον Η. Κασιδιάρη. Διαβάστε τώρα και την παρακάτω είδηση:

 «Τι είπε ο Γλέζος στον Κακλαμάνη Με τον Μανώλη Γλέζο συναντήθηκε στο περιστύλιο της βουλής ο Νικήτας Κακλαμάνης. Η συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς οι δύο άνδρες διατηρούν άριστες σχέσεις. Όπως αναφέρουν αυτήκοοι μάρτυρες, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήρισε καλή υποψηφιότητα για την Αθήνα…».

Να χαρώ εγώ «λαϊκούς δεξιούς» που έχουν την… ευλογία των κομμουνιστών! Βρε το Νικήτα, ψάχνει κι αυτός για κορόιδα… Αλλά δε θα βρει! Γιατί τα κορόιδα μας… τελείωσαν!

Paspartoy