Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ: ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!


Όσο πλησιάζουν οι εκλογές (δηλαδή η συντριβή τους και ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής…), τόσο περισσότερο λυσσάνε από το κακό τους τα παπαγαλάκια του φον Αντωνάκη.
Και βρίζουν, καταριόνται και απειλούν (με φυλάκιση…) τους μοναδικούς αντιπάλους τους, τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, αλλά και τον κόσμο που ακολουθεί τους εθνικιστές. Διαβάστε ένα μανιασμένο άρθρο του σαμαρικού antinews, σχετικά με την παρουσίαση του εθνικιστικού ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Κρήτης, για να καταλάβετε την απελπισία τους:

 «Θαυμάστε Έλληνες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Θαυμάστε τους βουλευτές της ναζιστικής οργάνωσης που..... προσπαθούν απεγνωσμένα να αποτινάξουν το φασιστικό χαρακτήρα τους. Θέλει ο “ναζίστας” να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Θαυμάστε αυτούς που ψηφίζετε με την αιτιολογία ότι οι άλλοι είναι διεφθαρμένοι ή ότι τους βαρεθήκατε. Τουλάχιστον δεν είναι υμνητές εγκληματιών. Τουλάχιστον δεν είναι οι ίδιοι εγκληματίες. Δεν δίνουν διαταγές και δεν συμμετέχουν σε δολοφονικές επιθέσεις. Το έχουμε πει πολλές φορές και το ξαναλέμε. Άλλο η οργή του κόσμου για την κρίση ή για τα λάθη του πολιτικού συστήματος κι άλλο η υποστήριξη αυτού του ναζιστικού εσμού. Ίσως ήρθε η ώρα να πάνε όλοι στη φυλακή και να σαπίσουν εκεί μέσα. Ο ελληνικός λαός έχει θρηνήσει χιλιάδες θύματα του ναζισμού που αυτοί οι δολοφόνοι χαιρετούν με υπερηφάνεια. Και ειδικά ο λαός της Κρήτης δεν μπορεί να ανέχεται τέτοιες εκδηλώσεις στα ιερά χώματά τους. Αυτοί που χειροκροτούσαν, όπως θα δείτε και στο βίντεο, δεν μπορεί να είναι Έλληνες. Δεν μπορεί να έχουν νεκρούς στη μάχη της Κρήτης και προσκυνούν αυτόν τον καημένο ναζιστή γέρο αλλά και τους υπόλοιπους προκλητικούς χρυσαυγίτες».

 (ΥΓ) 1: Σοφή λαϊκή παροιμία που ξεχνούν (αλλά γρήγορα θα υποχρεωθούν να θυμηθούν…) τα παπαγαλάκια του εξολοθρευτή της Ελλάδος: «Όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα!

(ΥΓ) 2: Κι άλλη μία παροιμία, μιας και… αρχίσαμε: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί». Δε μπορούν να μιλάνε περί «δολοφόνων» οι υπεύθυνοι 4.000 και πλέον αυτοκτονιών, παρά μόνο όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη!

Paspartoy