Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Ο Τζέφρυ μαφιόζος και ο Σαμαράς τραβεστί... (στο στοιχείο του) ΒΙΝΤΕΟ


Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού; Αντώνης Σαμαράς!

 Έτος 1989: σε ηλικία μόλις 37 ετών (σχετικά δύσκολο να ισχυριστεί κανείς πως σ' αυτή την ηλικία διέπραττε νεανικές τρέλες),
ο σημερινός πρόεδρος της ψοφοδεξιάς ΝΔ και της Χούντας του Μνημονίου, λικνίζεται με χάρη, νάζι και σκέρτσο που θα ζήλευε ακόμη και η βασίλισσα του καρναβαλιού του Ρίο ντε Τζανέιρο! Στην Ελλάδα των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων μεγαλοεργολάβων του δημοσίου, η βασίλισσα του Καρναβαλιού ονομάζεται και πρωθυπουργός! Απολαύστε τον!

Στο διαπαιδαγωγικό και εξαιρετικά διδακτικό βίντεο, εμφανίζεται και ο έτερος πολιτικός τιτάνας, Γιωργάκης Παπανδρέου, ντυμένος μαφιόζος. Αν κρίνουμε μάλιστα εκ του αποτελέσματος (τον μαφιόζικο τρόπο δια του οποίου έριξε την χώρα στις δαγκάνες της Τρόικα και του ΔΝΤ), τότε μπορούμε ασφαλώς να ισχυριστούμε πως η μεταμφίεσή του ήταν προφητική και ενδεικτική του πού ακριβώς στόχευε η πολιτική του καριέρα.

 Τελικά φαίνεται πως δεν έχουν άδικο εκείνοι που ισχυρίζονται πως η μεταμφίεση του καθενός τις Απόκριες, αποτυπώνει μια προσωπικότητα που καταπιέζεται και αναζητεί απεγνωσμένα τον τρόπο να εκδηλωθεί!