Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η Μάνδρου και το... μαντρί


Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν κάποια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του σάπιου καθεστώτος, που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, υποστηρίζουν μετά απολύτου βεβαιότητος, πως όχι μόνο η Χρυσή Αυγή θα τεθεί εκτός νόμου και εκλογών, αλλά και οποιοδήποτε άλλο σχήμα εμφανιστεί στη θέση της Χρυσής Αυγής, φωτογραφίζοντας ή αναφέροντας την «Εθνική Αυγή»…


 Ένα απ’ αυτά τα παπαγαλάκια, ομολογουμένως το πιο… δραστήριο, είναι η Ιωάννα Μάνδρου, των μαγαζιών του Αλαφούζου, ΣΚΑΪ και «Καθημερινής».

 Έγραψε χθες η λεγάμενη: «Το γεγονός αυτό εκτιμάται ότι θα δυσκολέψει αφάνταστα τις δυνατότητες της Χρυσής Αυγής να μετάσχει ως πολιτικός σχηματισμός στις επικείμενες ευρωεκλογές. Όπως εκτιμούν πηγές στον Άρειο Πάγο, που έχει και την αρμοδιότητα έγκρισης των κομμάτων για να κατέλθουν στην εκλογική κούρσα, τα πράγματα διαγράφονται απαγορευτικά για τη συμμετοχή της Χ.Α. στη μάχη των ευρωεκλογών και στη συνέχεια των βουλευτικών εκλογών, όποτε αυτές και αν γίνουν. Και θεμελιώνουν τη θέση αυτή στο γεγονός ότι το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας διώκεται ποινικά ως εγκληματική οργάνωση, γεγονός που καθιστά απαγορευτική, σε κάθε περίπτωση, τη δυνατότητα να εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές.

 Όμως, ακόμα και στην περίπτωση που η Χρυσή Αυγή με άλλο μανδύα επιχειρήσει να λάβει έγκριση συμμετοχής στις εκλογές, πηγές από το ανώτατο δικαστήριο επισημαίνουν στην «Κ»: «Και πάλι είναι δύσκολο να εγκριθεί η συμμετοχή ενός τέτοιου πολιτικού μορφώματος, όπως για παράδειγμα το κόμμα Εθνική Αυγή, αν στους κόλπους του διαθέτει έστω και κάποιους από τους ήδη διωκόμενους βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής». Με άλλα λόγια, στον Άρειο Πάγο ξεκαθαρίζουν ότι για τη Χρυσή Αυγή η πόρτα των εκλογών έχει ήδη κλείσει και επιπλέον, μετά τις δικαστικές εξελίξεις για την άρση της ασυλίας βουλευτών της, έχουν δυσκολέψει εξαιρετικά τα πράγματα και για οποιονδήποτε άλλο πολιτικό σχηματισμό, όπως την Εθνική Αυγή, αν σε αυτόν μετέχουν βουλευτές ή στελέχη της».

Πρόκειται για ενσυνείδητη ψευδολογία και κατευθυνόμενη κινδυνολογία, εκπορευόμενη απευθείας από τα σκοτεινά υπόγεια της πιάτσας Συγγρού! Σκοπός της είναι να σπείρει την απογοήτευση στους ήδη ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αλλά κυρίως σ’ αυτούς που δεν ψήφισαν το Κίνημα στις προηγούμενες εκλογές κι έχουν αποφασίσει να το πράξουν τώρα. Δηλαδή, σα να τους λέει: «Μείνετε στο μαντρί ή ψάξτε άλλο κόμμα για να ψηφίσετε, γιατί ούτε η Χρυσή, ούτε η Εθνική, ούτε οποιαδήποτε άλλη Αυγή θα υπάρχει στις εκλογές»!

 Όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς! Να γνωρίζει όλος ο κόσμος, ότι εθνικιστικό ψηφοδέλτιο θα υπάρξει στις προσεχείς εκλογές (αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές) και θα σκάσουνε από το κακό τους τα παπαγαλάκια!

Εθνικισμός.net