Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η «πολυφωνία» και η «δημοκρατία» τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τα συμφέροντα


Πάμε ολοταχώς για την «μάχη» στον Δήμο Αθηναίων. Δεν θα πρέπει να ξεγελιέται κανείς, θεωρώντας ότι είναι μικρό το διακύβευμα.
Μπορεί να κοροϊδεύουν μερικοί την τοπική αυτοδιοίκηση, λέγοντας ότι «κάποιος πρέπει να μαζεύει και τα σκουπίδια», όμως πρώτον ο Δήμος έχει πολύ περισσότερα από αυτό και δεύτερον αυτό από μόνο του συνιστά ένα πολύ ισχυρό συμφέρον, για το οποίο «σφάζονται» οι διάφοροι εργολάβοι του δημοσίου.

Στον αγώνα αυτό έχουν επιστρατευτεί οι μαϊμού δημοσκοπήσεις και οι άκρατη υποσχεσιολογία των κυβερνώντων. Σαν έτοιμοι από καιρό οι εφημερίδες και τα κανάλια εξαπολύουν μια επικοινωνιακή καταιγίδα παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού, στην προσπάθεια τους να αλλοιώσουν την βούληση του. Επιπλέον δε αυτών επιβάλλουν και την συνωμοσία της σιωπής στους υποψηφίους που δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα τους, στους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής, τους μόνους που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Η εφημερίδα «Έθνος» των γνωστών συμφερόντων φιλοξενεί σήμερα πολυσέλιδο αφιέρωμα στις δημοτικές εκλογές και ιδιαιτέρως στον Δήμο Αθηναίων. Στο εξώφυλλο αναφέρει ότι «μιλούν οι μονομάχοι της Αθήνας». Όμως, «μυστηριωδώς», απουσιάζει ένα μόνο πρόσωπο, όσο από την φωτογραφία του εξωφύλλου, όσο και από τις συνεντεύξεις.

Ποιο να είναι άραγε;

Φυσικά, ο μόνος που δεν έλαβε χώρο από το "Έθνος" για να αναπτύξει τις απόψεις του είναι ο υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα", Ηλίας Κασιδιάρης. Η "δημοκρατία" και η "πολυφωνία" σε όλο τους το μεγαλείο, δηλαδή.

Δυστυχώς, όμως, γι' αυτούς δεν υπάρχει ούτε μεθόδευση, ούτε πράξη νομοθετικού περιεχομένου που να σταματά τον χρόνο.

Ο Μάιος έρχεται!