Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Κασιδιάρης 48%! Με τις χούφτες παίρνουν τα γενόσημα Αρούλης, Νικήτας και ΣΙΑ


Η ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» φιλοξενεί αποκαλυπτικό άρθρο για την έγκυρη δημοσκόπηση του zougla.gr που δείχνει τον υποψήφιο δήμαρχο με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» Ηλία Κασιδιάρη να κερδίζει τον Δήμο από την πρώτη Κυριακή!


 "48% ο Κασιδιάρης στον Δήμο Αθηναίων. - Αλλεπάλληλα "εγκεφαλικά" προκάλεσε στους κομματικούς παριστάμενους του πάνελ, της εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου η παρουσίαση της νέας δημοσκόπησης του zougla.gr.

Προ του οπουδήποτε σχολιασμού αξίζει να τονίσουμε αυτό που είπε και ο παρουσιαστής στην εκπομπή ότι δηλαδή το παρόν δείγμα, επιλεγμένο εδώ και χρόνια, είχε καταφέρει να αποδώσει στις τελευταίες εκλογές το αποτέλεσμα με εξαιρετική ακρίβεια, μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μέτρηση. Επιπλέον αυτού η παρούσα μέτρηση είναι η μοναδική που συνάδει με την κοινωνική πραγματικότητα που συναντάει ο κάθε Έλληνας στον περίγυρο του, γεγονός που την κάνει ακόμα αξιόπιστη.

Το κόμμα της δημοσκόπησης που αφορά τον Δήμο Αθηναίων, έδειξε ότι η Χρυσή Αυγή παίρνει τον Δήμο Αθηναίων από τον πρώτο γύρο, αφού η εκτίμηση ψήφου θυμίζει σταλινικό δημοψήφισμα. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κάθε άλλο παρά Χρυσαυγίτης είναι και συνεπώς δεν μπορεί κανείς να του προσδώσει ιδιοτέλεια.

Στο πολιτικό κομμάτι της δημοσκόπησης υπήρξε η ακόμα πιο δυσάρεστη έκπληξη για τους εκπροσώπους των κομμάτων που πλαισίωναν το πάνελ, οι οποίοι άρχισαν μέχρι και να τραυλίζουν από τα αποτελέσματα. Σε αυτά τα αποτελέσματα φάνηκε ξεκάθαρα και ο λόγος για τον οποίο η Ν.Δ έχει επιδοθεί στην πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής. Η Ν.Δ είναι τρίτη, φυλλορροεί προς την Χρυσή Αυγή και το μέλλον της μοιάζει τρομερά δυσοίωνο.

 Στην πρόθεση ψήφου πρώτος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 26,1%, ενώ δεύτερη είναι η Χρυσή Αυγή σε απόσταση αναπνοής με 25%, τρίτη και διαλυόμενη είναι η ΝΔ με 12,6% και ακολουθούν ΑΝΕΛ 5%, ΚΚΕ 4,3% ΠΑΣΟΚ 3,2% ΔΗΜΑΡ 1,9%. Το εντυπωσιακό και ενδεικτικό του λόγου των πολιτικών διώξεων στοιχείο της δημοσκόπησης, είναι η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο 38% αυτών που την ψήφισαν στις εκλογές δηλώνουν ότι θα την ψηφίσουν και πάλι, ενώ το 29,8% των ψηφοφόρων της έχει πλέον "μετακομίσει" οριστικά στην Χρυσή Αυγή.

Σε καλύτερη μοίρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με συσπείρωση 62,9%, χάνει ‘’μόνο’’ το 14,6% των ψηφοφόρων του προς την Χρυσή Αυγή, γεγονός που δείχνει ότι και αυτός είναι καταδικασμένος με την Χρυσή Αυγή να είναι η μελλοντική αυτοδύναμη κυβέρνηση. Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ανεβαίνει συνεχώς. Πλέον βρίσκεται στο 12,1%.

Η "Ακρόπολις" με ξεκάθαρο τρόπο και επανειλημμένες φορές σε ολοσέλιδα ρεπορτάζ έχει επισημάνει πως η Νέα Δημοκρατία έχει διαπράξει ολέθρια λάθη, τα οποία την έχουν οδηγήσει στην σημερινή εκλογική καταβαράθρωση. Η ενορχηστρωμένη όμως επίθεση σε βάρος της Χρυσής Αυγής με έντονα τα χαρακτηριστικά της πολιτικής δίωξης έχουν δυναμώσει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου σε βαθμό που δεν φανταζόντουσαν ούτε οι ίδιοι.

Σε καθεστώς Δημοκρατίας αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι μια "ανθολογική συλλογή" πρωτοφανών συνταγματικών εκτροπών σε βάρος ενός κοινοβουλευτικού κόμματος."