Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και το μεγάλο τους παραμύθι


Και η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι: Ξαφνικά έπιασε ο καημός τους καλούς και αντικειμενικούς δημοσιογράφους να προστατέψουν τους πολίτες από την κακιά Χρυσή Αυγή.
Άρχισαν να κλείνουν τις πόρτες τους σωρηδόν ο ένας μετά τον άλλον, λέγοντας πως είμαστε ακραίοι και βίαιοι και πως πρέπει να μείνουμε εκτός πάνελ για να μην παρεξηγούνται και αποχωρούν οι υπόλοιποι εκλεκτοί καλεσμένοι. Στη συνέχεια σκέφτηκαν πως θα ήταν αποτελεσματικό να παίρνουν τις δηλώσεις των βουλευτών μας και να τις κόβουν όπως τους βολεύει. Αφού είδαν πως και αυτό δεν πιάνει, άρχισαν να μας κατηγορούν ανυπόστατα για όλα τα γεγονότα στην χώρα μας. Όποιος έκλεβε, χτυπούσε, προκαλούσε ζημιές, έπρεπε να είναι Χρυσαυγίτης. Ευτυχώς για την ώρα γλυτώσαμε την κατηγορία για το φαινόμενο των UFO.

Είδαν όμως με μεγάλη τους θλίψη, πως ακόμα και τότε ο κόσμος δεν μπορούσε να καταλάβει «το καλό του». Και έτσι, τους ήρθε η μεγάλη ιδέα. Οι κατηγορίες και τα εκτενή ρεπορτάζ κατέφθαναν το ένα μετά το άλλο. «Οι Χρυσαυγίτες είναι δολοφόνοι, είναι φασίστες, σφάζουν αμνοερίφια, παίζουν μπάλα με κεφάλια Πακιστανών, θα καταλύσουν την δημοκρατία, η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση» και άλλους τέτοιους όμορφους χαρακτηρισμούς.

Ξόδεψαν ώρες ατέλειωτες, μέρες και νύχτες για να αφυπνίσουν τον κοσμάκη, που όπως διαπίστωσαν δεν έχει το μυαλό να σκεφτεί και να κρίνει μόνος του. Η ανησυχία τους όμως παραμένει ακόμα και σήμερα, γιατί ο κοσμάκης αυτός δεν δείχνει διατεθειμένος να θέλει να «ξυπνήσει» και αυτοί ακόμα ψάχνουν και βρήκαν την φοβερή ιδέα να άρουν την ασυλία όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ξέχασαν όμως να μας πουν, πόσα χρήματα κάτω από το τραπέζι πήραν από τα μεγάλα κόμματα για να εξυπηρετήσουν την τσέπη τους και το βόλεμα τους, πόσα εκατομμύρια χρωστάνε στις τράπεζες τα «αντικειμενικά» Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και ότι δεν πρόκειται ποτέ να τα δώσουν, αφού αυτή είναι η συμφωνία τους με το «κράτος δικαίου».

Τι κι αν δημοσιογράφος του MEGA παραδέχτηκε - προφανώς άθελά της - πως ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής δεν αποφυλακίστηκε μόνο και μόνο γιατί παραμένει σταθερός στα πιστεύω του. Τι κι αν ο «έγκριτος» Μπογδάνος παραδέχτηκε στην εκπομπή της «αληθινής» Τατιάνας Στεφανίδου πως ήταν σχέδιο του Βορίδη η δικαστική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Τι κι αν δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν τους ήρωες των Ιμίων, για τον Χατζηνικολάου δεν έγινε καν η εκδήλωση. Αυτά περάσανε στα ψηλά γράμματα, όπως ήταν αναμενόμενο. Ας το πάρουν είδηση:

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και θα εξακολουθούμε να πιστεύουμε στις αξίες μας και να αγωνιζόμαστε για μια ελεύθερη και όντως δημοκρατική Ελλάδα. Μέχρι το τέλος! Ούτε βήμα πίσω!

 http://www.xathess.gr/