Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο “στρατηγός άνεμος” του μνημονίου έγινε...”Εξολοθρευτής”!


Τις παλιές και δοκιμασμένες συνταγές δοκιμάζει ξανά η πατριδοκάπηλη παράταξη των προδοσιών και της κοινωνικής αναλγησίας, με στόχο τον κατά το μέτρο του δυνατού περιορισμό της δυναμικής της Χρυσής Αυγής.
Προ των εκλογών του 2012, η συνταγή άκουγε στο όνομα Καμμένος, ενώ πλέον τον ρόλο του «εξολοθρευτή» της Χρυσής Αυγής ανέλαβε κατά παραγγελία της Συγγρού ο «στρατηγός άνεμος» Β. Πολύδωρας.

Μ' αυτό τον βαρύγδουπο τίτλο, «εξολοθρευτής της Χρυσής Αυγής», παρουσιάζουν τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της ΝΔ τον υποτιθέμενο αντάρτη της παράταξης των μνημονίων. Προσπαθούν μάλιστα να πείσουν περί της «αξίας» του δικού τους σπλάχνου, τονίζοντας πως η ρητορική Πολύδωρα έχει μεγάλη απήχηση στη λαϊκή βάση της Χρυσής Αυγής, απήχηση η οποία «θα τον βοηθήσει να διεμβολίσει και να συρρικνώσει εκλογικά τη Χρυσή Αυγή». Μεγάλες προσδοκίες βεβαίως για τους περισπούδαστους «σοφούς» της Συγγρού, προσδοκίες που αναμένεται να καταρρεύσουν το βράδυ των επερχόμενων εκλογών. Τις ίδιες άλλωστε προσδοκίες είχαν τα ψοφίμια της Χούντας Σαμαρά τόσο με το απόκομμα-δορυφόρο των ΑΝΕΛ, ενώ άδοξο τέλος είχε και η επικοινωνιακή εκμετάλλευση της πολιτικής δίωξης του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με τις αστείες και σαθρές κατηγορίες περί «εγκληματικής οργάνωσης».

Καθώς φαίνεται όμως, ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται και τούτο αρμόζει άψογα στα «τσακάλια» της ΝΔ που χρυσοπληρώνονται για να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό. Τ' αγορασμένα όμως πτυχία της μπουρζουαζίας των μπούληδων, δεν είναι από μόνα τους ικανά να δημιουργήσουν τους πολιτικούς εγκεφάλους που θα σταθούν ικανοί να πλήξουν έστω και στο ελάχιστο τη Χρυσή Αυγή. Διότι απλούστατα, η κλίκα των βολεμένων φωστήρων της Συγγρού έχει από μακρού χρόνου χάσει κάθε επαφή με τα πλατιά λαϊκά στρώματα. Κι εκεί, δυστυχώς για την ολιγαρχία του πλούτου και τους υπαλλήλους της, κυριαρχεί ο αυθεντικός και γνήσιος λόγος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

 Όσο λοιπόν και να λιβανίζουν οι ψοφοδεξιοί τον Πολύδωρα, ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει πως εκείνος υπήρξε και είναι ακόμη και σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της ΝΔ, ήτοι εξίσου υπεύθυνος με τους υπόλοιπους βουλευτές του εν λόγω κόμματος για τις καταστροφικές συνέπειες των Μνημονίων, τα οποία άλλωστε υπερψήφισε. Με απλά λόγια, νεοδημοκράτης και πατριώτης είναι έννοιες αντιδιαμετρικές και ξένες μεταξύ τους.

Εν κατακλείδι, η προπαγάνδα πηγάζει από το Λαό και απευθύνεται σ' εκείνον. Στη ψοφοδεξιά ΝΔ των σοφών μηδενικών του διεθνιστικού φιλελευθερισμού, η προπαγάνδα πηγάζει από τα υπόγεια της Συγγρού και του Μαξίμου και απευθύνεται σε βλάκες. Οι μοναδικοί βλάκες όμως, τυχαίνει να συχνάζουν ακριβώς εκεί: στου Μαξίμου και στη Συγγρού!

Όπως λοιπόν ο Καρατζαφέρης παλιότερα και ο Καμμένος αργότερα, έτσι και ο Πολύδωρας θα αποτύχει παταγωδώς στην αποστολή που του ανέθεσε η παράταξη την οποία υπηρετεί ανερυθρίαστα επί δεκαετίες. Αποστολή σαφής και ξεκάθαρη: ανάσχεση με κάθε τρόπο της Χρυσής Αυγής. Μόνο που το ψέμα και η προσποίηση, είναι κόλπα παλιά, τα οποία πλέον δεν έχουν κανένα αντίκρισμα κι αυτό θα το διαπιστώσει η συμμορία Σαμαρά με τον πιο δραματικό τρόπο την ώρα εκείνη που η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύει σε όλα τα εκλογικά πεδία!

Ευάγγελος Καρακώστας