Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο συριζαίος Σακελλαρίδης δίνει την μνημονιακή γραμμή: «Ψηφίστε Νέα Δημοκρατία στον δεύτερο γύρο των εκλογών»


Δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα και ξεμούτσουνα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηρίζει ουσιαστικά την Νέα Δημοκρατία.
Γράφαμε, μόλις χθες, ότι η σωρεία των ανόητων και ανεδαφικών δηλώσεων από την πλευρά του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία τακτική συμφωνημένη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, προκειμένου να υποστηριχθούν οι νεοδημοκράτες υποψήφιοι.

 Ο λόγος που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ έναν τόσο μη αναγνωρίσιμο άνθρωπο να διεκδικήσει την Αθήνα είναι έτσι ώστε να μην περάσει στον δεύτερο γύρο και να δώσει πόντους στην συγκυβέρνηση του μνημονίου. Ακολούθως, επειδή οι υποψήφιοι της ΝΔ είναι τόσο χαμηλά στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, ο Σακελλαρίδης άρχισε τις δηλώσεις, προκαλώντας σε κάθε του λέξη ανατριχίλα στους πολίτες των Αθηνών.

Γνωρίζοντας πλέον με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να περάσει στον δεύτερο γύρο, ο Σακελλαρίδης έχει αρχίσει και μεταδίδει ήδη την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για τον δεύτερο γύρο. Εκεί, παρά το γεγονός ότι οι μαϊμού δημοσκοπήσεις λένε το αντίθετο, όλοι ξέρουν ότι θα βρεθεί ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής με κάποιον από τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας, μάλλον με τον Σπηλιωτόπουλο. Έτσι μιλώντας στον Real Fm ο Σακελλαρίδης ξεκαθάρισε ότι οι συριζαίοι θα στηρίξουν την συγκυβέρνηση του μνημονίου, δίνοντας της δύναμη για να φτωχοποιήσει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες.

Συγκεκριμένα είπε, μιλώντας για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, ότι "όποιος και να ήταν στον δεύτερο γύρο, θα ήμασταν απέναντί του". Κοινώς ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει γραμμή να υπερψηφιστούν οι μνημονιακοί νεοδημοκράτες, για να μην διαλυθεί η συμμορία της κλεπτοκρατίας.

Δεν περιμέναμε βεβαίως τίποτα καλύτερο από το αμερικανοκομμουνιστικό συνονθύλευμα των τσάτσων του ντόπιου συστήματος της δυστυχίας μας και των διεθνών τοκογλύφων. Ούτε καν λευκή ψήφο ή αποχή. Του συστήματος είναι κι αυτοί, ίδιοι με τους άλλους, τους «μνημονιακούς», τον υποψήφιο του συστήματος θα υποστηρίξουν. Διότι, όπως λέει και η παροιμία, «άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει». Μόνο που κατά μια ατυχή συγκυρία για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις υπόλοιπες συνιστώσες του συστήματος, το «σπίτι» τους – το σύστημά τους, είναι… ετοιμόρροπο!