Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ


Δε φαίνεται να συμφωνεί με τις κυρίαρχες απόψεις στο Μαξίμου για απαγόρευση της Χρυσής Αυγής, ο υπουργός Εσωτερικών Μιχελάκης.
Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή «Ανασκόπηση σήμερα» του Action 24 και απαντώντας στην πιο συνήθη ερώτηση των τελευταίων μηνών (εάν θα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή), είπε τα εξής:

 «Η απάντηση πρέπει να... είναι πολιτική και να δοθεί από την κοινωνία. Η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή πρέπει να είναι εντός νόμου για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου για όλα όσα κατηγορείται».

Προσέξτε! Δε λέει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει διαδικασία για να τεθεί κάποιο κόμμα εκτός νόμου. Επίσης, δε λέει ότι δε είναι σωστό να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί θα συνιστά βιασμό της δημοκρατίας. Λέει γενικά κι αόριστα πως δεν πρέπει να γίνει, προφανώς για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας. Άρα, ο υπουργός Μιχελάκης είναι μεταξύ αυτών που υποστηρίζουν ότι αν το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών τεθεί εκτός νόμου, θα γιγαντωθεί! Και μεταξύ μας, έχουν απόλυτο δίκιο!

Πασπαρτου