Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Β.


Στις 14-2-2014 , στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Απόστολο Β.
Ο συναγωνιστής μας , έκανε μια ιστορική αναδρομή στην νεώτερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας, ξεκινώντας από την αναρρίχηση του Εθνικού ολετήρα Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία, το 1981. Αναφέρθηκε στο σχέδιο αποβιομηχάνισης της χώρας από τις προδοτικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, τα ψευδεπίγραφα αριστερίστικα συνθήματα που κοίμισαν τον λαό, την κομματοκρατία , την αναξιοκρατία που εκμαύλισε τα πιο ποταπά ένστικτα των Ελλήνων, το αθρόο βόλεμα στο δημόσιο , το ρουσφέτι που έγινε τρόπος ζωής, τα τεράστια σκάνδαλα που ενώ κλόνισαν συθέμελα την Ελληνική κοινωνία έμειναν ατιμώρητα και έγιναν οδηγός εύκολου πλουτισμού για τα κομματόσκυλα των κομμάτων εξουσίας.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής με ατράνταχτα επιχειρήματα ανέλυσε πως η πολιτική του επόμενου Εθνικού ολετήρα Σημίτη, ισοπέδωσε ότι υγιές είχε απομείνει στην Ελληνική κοινωνία καθώς οι στρόφιγγες των Τραπεζών άνοιξαν ανεξέλεγκτα , πλημμυρίζοντας με θαλασσοδάνεια και πλαστικό χρήμα τις τσέπες των Ελλήνων , δημιουργώντας μια πλαστή ευμάρεια και καλοπέραση την ίδια ώρα που ο Ελληνικός κοινωνικός ιστός διαλυόταν μέσα σε ένα όργιο τεμπελιάς και ψεύτικης χλιδής.Η είσοδος μας στο ευρώ που καταρράκωσε την εθνική μας ανεξαρτησία ,το τεράστιο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου το οποίο έμεινε επίσης ατιμώρητο, τα αμύθητα δισεκατομμύρια που εκλάπησαν από τους επιτηδείους πολιτικάντηδες και τους γνωστούς ημέτερους επιχειρηματίες ηταν η ταφόπλακα στην οικονομία της χώρας που βασιζόταν πλέον μόνο στα δάνεια των ξένων τραπεζών με τα υπέρογκα επιτόκια…

Για να φτάσουμε στους ολετήρες του σήμερα , τον ΓΑΠ και τους περί αυτόν, στην εποχή του λεφτά υπάρχουν, στην εποχή του μαζί τα φάγαμε, στην εποχή των μνημονίων, στην εποχή της ανέχειας και των αυτοκτονιών. Μόνη ελπίδα αναστήλωσης των ερειπίων, της τιμωρίας των ενόχων, της Εθνικής ανεξαρτησίας είναι η Χρυσή Αυγή….Η δύναμη που με μπροστάρη τον Αρχηγό μας , θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία, κάτι το οποίο γνωρίζουν οι ελληνόφωνοι προδότες πολιτικάντηδες και για αυτό πολεμούν με τόσο μίσος και μένος το Εθνικιστικό κίνημα !! Δεν θα τους περάσει !!!!