Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Λευτεριά στο Λαό και στους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους!


Ο δεύτερος μήνας του νέου έτους εισήλθε με μια μεγαλειώδη Εθνικιστική συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, συγκέντρωση που έθεσε οριστικό τέλος στις ψευδαισθήσεις εκείνων που διέδιδαν με χαιρεκακία και δόλο πως η Χρυσή Αυγή τελείωσε.
Στην πραγματικότητα τίποτε δεν τελείωσε, αντιθέτως τώρα αρχίζει αφενός η δικαίωση σε όλα τα επίπεδα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και αφετέρου η αποκαθήλωση της απάτης των κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου.

Βρισκόμαστε στις αρχές μιας προεκλογικής περιόδου η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου με τη διενέργεια των εκλογών για τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας και για τους Έλληνες αντιπροσώπους στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Καθότι όμως, όλες οι δημοσκοπικές μετρήσεις, φανερές και κρυφές, καταδεικνύουν την εντυπωσιακή δυναμική του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, εντείνεται και η εις βάρος του πολεμική, από το άηθες και διεφθαρμένο αντισυνταγματικό τόξο σε συνεργασία με τους κατ' εξοχήν πραίτορές του, τους καναλάρχες και μεγαλοεκδότες της καθεστωτικής προπαγάνδας και εξαπάτησης.

 Καθώς οι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας με τα χιλιάδες όπλα, τα τανκς και τα σφαγμένα στην εκπαίδευση δολοφόνων αμνοερίφια προκάλεσαν το ασυγκράτητο γέλιο και την φυσιολογικά επαγόμενη χλεύη των Ελλήνων προς τους ψεύτες και κλέφτες, ήρθε η ώρα να κάνουν την εμφάνισή τους, νέα τραγελαφικά σενάρια διχασμού στις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Δυστυχώς όμως για τους ψευτοδημοκράτες των πολιτικών διώξεων και των απαγορεύσεων, η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε η ψοφοδεξιά ΝΔ, ούτε το μιζοΠΑΣΟΚ, ούτε φυσικά η ροζ αριστερά των πασοκοβολεμένων, κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών του Σύριζα.

Η Ενότητα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι αδιάρρηκτη και πιο ισχυρή από ποτέ! Έχει σμιλευθεί μέσα από το πλήθος των πολιτικών διώξεων, από το κυνήγι μαγισσών ενός Καθεστώτος φαύλου, διεφθαρμένου και ανθελληνικού και ατσαλώνεται καθημερινά μέσα από τον Πολιτικό Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.

Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, εν αντιθέσει με τα στελέχη των κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου, δεν τα ενώνει η εξυπηρέτηση του ιδιοτελούς οφέλους. Δεν τα ενώνει ο στόχος εξυπηρέτησης συντεχνιακών συμφερόντων, ούτε η υπόσχεση μελλοντικής οικονομικής και επαγγελματικής αποκατάστασης με κομματικά κριτήρια, στα πλαίσια φατριών εντός του πολιτικού οργανισμού.

Τα στελέχη, τα μέλη και τους υποστηριχτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ενώνει η Εθνική και Κοινωνική τους Πίστη, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ο Αρχηγός. Ο Πολιτικός Αγώνας ως εκ τούτου, διεξάγεται με ένα κοινό, μεγάλο στόχο: την αποτίναξη των δεσμών της δουλείας των τόκων, την Εθνική Ανεξαρτησία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Αντισυνταγματικά και παράνομα, η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, στερεί από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την ελευθερία της ηγεσίας του, την ίδια στιγμή που διασπείρει δολίως φήμες περί ρήξεως στους κόλπους του. Φαιδρότητες πολιτικών ανδρείκελων οι οποίες στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της ελληνικής κοινής γνώμης, φαιδρότητες οι οποίες εξαπολύονται από σκοτεινά υπόγεια στου Μαξίμου, εκεί όπου οι λέξεις Τιμή και Αξιοπρέπεια παραμένουν παντελώς άγνωστες.

Εκείνο το οποίο δεν έχουν αντιληφθεί οι νοσηροί εγκέφαλοι της υποδούλωσης και του ραγιαδισμού, είναι πως η Χρυσή Αυγή δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ σαν τις κομματικές τους συμμορίες, των οποίων τις ηγεσίες και τα πόστα μοιράζουν οι ξένες πρεσβείες και η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου, αναλόγως της υποτακτικότητος καθενός στις επιταγές τους.

Μια δίκαιη πολιτική αντιπαράθεση, οι Έλληνες Εθνικιστές εναντίον όλων και όλοι εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, θα προϋπέθετε την άμεση απελευθέρωση των παράνομα προφυλακισθέντων βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Όμως οι πολιτικοί αντίπαλοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οι διώκτες και υβριστές του, είναι υπερβολικά «δημοκράτες» για να επιτρέψουν κάτι τέτοιο. Άλλωστε ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν κατέκλεψαν τον Ελληνικό Λαό όπως αποδεδειγμένα έπραξαν στελέχη των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου τα οποία σήμερα κυκλοφορούν ελεύθερα. Αναμφισβήτητα, η «δημοκρατία» έχει νικήσει, περιφρονώντας την βούληση του Ελληνικού Λαού.

Κανένα έγκλημα όμως, δεν μένει ατιμώρητο. Με τον Αρχηγό και Συντρόφους παράνομα προφυλακισμένους, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών καλείται να συγκρουσθεί με το ενιαίο μέτωπο των ψευτοδημοκρατών που εξουσιάζει τυραννικά την Πατρίδα και το Λαό μας. Και παρά τις αντιξοότητες, τις παράνομες μεθοδεύσεις και τις ραδιουργίες εκείνων που απομυζούν τον ιδρώτα και το αίμα των συμπατριωτών μας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα θριαμβεύσει για μια ακόμη φορά, διότι οδηγός του στην επερχόμενη πολιτική μάχη είναι η προάσπιση της Ελευθερίας του Λαού μας, του Αρχηγού και των Συντρόφων μας. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών του Μαΐου:

Λευτεριά στο Λαό μας, Λευτεριά στον Αρχηγό και τους Συντρόφους μας, πολιτικούς κρατούμενους ενός αντεθνικού Καθεστώτος!

Ευάγγελος Καρακώστας

Αντεπίθεση