Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Το Facebook δεν σέβεται την μνήμη των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη


Είναι γνωστό πως η Χρυσή Αυγή δέχεται ένα ανηλεή και ανορθόδοξο επικοινωνιακό πόλεμο από τα διαπλεκόμενα κανάλια των νταβατζήδων, τα παπαγαλάκια της Συγγρού αλλά και τα blogs του...πεντακοσάευρου.


Το μόνο ελεύθερο βήμα που ακούγεται η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών παραμένει ακόμα το διαδίκτυο, καθώς από οπουδήποτε αλλού είμαστε παντελώς αποκλεισμένοι. Ακόμα κι εκεί όμως η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δέχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μαζικές ηλεκτρονικές επιθέσεις, οι οποίες αποτυγχάνουν χάρη στην επαγρύπνηση των Συναγωνιστών που ασχολούνται με τον εν λόγω τομέα.

Η γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, από την πλευρά της έχει προχωρήσει εδώ και καιρό σε μια άνευ προηγουμένου στοχοποίηση και φίμωση χρηστών που τάσσονται υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Πριν ένα χρόνο περίπου η διαχείριση του Facebook διέγραψε μαζικά τα επίσημα προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος που σήμερα τα συγκεκριμένα προφίλ δεν "πέφτουν", είναι επειδή παρακολουθούνται, καθώς οι "Κλουζώ" του Δένδια ακόμα αναζητούν τανκς, ρουκέτες και εφοπλιστές χρηματοδότες...

Το πιο αισχρό όμως που κάνει σήμερα η συγκεκριμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι διαγράφει την εικόνα για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, επειδή όπως λέει "παραβιάζει τους όρους της κοινότητας". Φυσικά η μνήμη των Συναγωνιστών μας δεν διαγράφεται από μια γελοία ενέργεια του Facebook, καθώς τα αδέλφια μας είναι πάντα μαζί μας στις καρδιές και την ψυχή μας!

Είναι ενδεικτικό όμως πως το σύστημα συνεχίζει αυτό το ανελέητο "κυνήγι μαγισσών" κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, αφού ενοχλούνται ακόμα και από την εικόνα των Αθάνατων Συναγωνιστών μας.