Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Φυλή και Θρησκεία Μέρος 2ο


Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση έλαβε χώρα στα γραφεία της Τ.Ο.Βορείων Προαστείων τη Δευτέρα, με το δεύτερο μέρος της ομιλίας του συναγωνιστή Γ. Κλειδή με θέμα ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Παρών ήταν και ο Συναγωνιστής και Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμένης.

Αναλύθηκαν οι αντιτιθέμενοι πόλοι, τόσο του Χριστιανισμού, όσο και της εθνικής θρησκείας. Συγκεκριμένα, η Αρχή του Δυαδισμού σε αντιδιαστολή προς την ανεκτικότητα, καθώς και η ίδια η ουσία της Κοσμογονίας στις δυο θρησκείες. Η σημασία της ύπαρξης των βασικών διαφορών στο θέμα της Θεογονίας, στα πλαίσια του αισθητού κόσμου καθώς και οι διαφορές που αφορούν τις θεμελιώδεις αντιλήψεις της μοιρολατρίας, σε αντιδιαστολή με την αντίληψη του πεπρωμένου της εθνικής θρησκείας. Συμπερασματικά, ο συναγωνιστής τόνισε το είδος της εσωτερικής σχέσης που μας προτείνει η κάθε θρησκεία, ως όρου απαράβατου επιλογής μιας στάσης Ζωής, η οποία αποσκοπεί στην ξεχωριστή μας πνευματική παρουσία, δίνοντας ταυτόχρονα το πνευματικό μας στίγμα.

Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενης, ο οποίος παρομοίασε όλους τους Συναγωνιστές Εθνικιστές ως ένα πύρινο ποτάμι ψυχών το οποίο καθημερινά γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Κανείς δεν μπορεί να διαβρώσει πλέον τις έννοιες της πατρίδας , της θρησκείας και της οικογένειας. Η ορθόδοξη εκκλησία έχει σημαία, έχει έθνος , έχει πολίτες , μόνο όμως κάτω από το πρίσμα του Ελληνισμού και γι' αυτό πρέπει να πειθαρχήσει ώστε να μην υπάρχει μια εκκλησία οικουμενική , η οποία θα κινείται ενάντια στο κράτος. Πάνω απ'  όλα είναι το Έθνος και μετά σωτηρία της Ψυχής μας . Κλείνοντας ο Συναγωνιστής τόνισε ότι όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν μπορούν να πάψουν να πιστεύουν στη συνέχεια της Φυλής μας και του Αίματος μας .

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ
ΧΩΡΙΣΕΙ!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!