Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;



Τα μάθατε τα νέα; Το ΚΚΕ θα κάνει… σοσιαλιστική επανάσταση! Το προανήγγειλε μάλιστα από την επίσημη ιστοσελίδα του, για να’ χουμε το νου μας! Ιδού, λοιπόν, το σχετικό δημοσίευμα-προαναγγελία της… επανάστασης, με τον τίτλο «Αδιάβαστοι ξανά οι Χρυσαυγίτες»:

«Τους μύχιους πόθους του εξέφρασε ο γραμματέας του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος δήλωσε στη βουλή πως “ιστορικά έχει χρεοκοπήσει η μαρξιστική ιδεολογία”. Η προκλητική του τοποθέτηση, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ. Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, απάντησε πως η διέξοδος που προτείνει το ΚΚΕ στο λαό, είναι ρεαλιστική, αναγκαία και εφικτή και αυτό φοβάται το σύστημα, γι αυτό έβαλε τα μαντρόσκυλα της Χρυσής Αυγής να επιτεθούν στο ΚΚΕ. Πρόσθεσε επίσης, πως για μια ακόμα φορά ο Ν. Μιχαλολιάκος πιάστηκε αδιάβαστος ιστορικά και τόνισε πως αυτού που συνέτριψαν το φασισμό, ήταν η σοβιετική ένωση και οι κομμουνιστές. “Αν αγωνιά για το πότε θα έρθει η σοσιαλιστική επανάσταση, του λέμε καλομελέτα κι έρχεται”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ν. Καραθανασόπουλος».

Τα ίδια και τα ίδια της… συγχωρεμένης. Όλο για επανάσταση ακούμε από το ’74 μέχρι σήμερα, αλλά επανάσταση δε βλέπουμε. Μόνο φύλαξη της βουλής από την οργή του λαού, από τους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ στην ψήφιση του Μνημονίου Νο2 είδαμε, και τον Άδωνι Γεωργιάδη ακούσαμε να λέει με ειλικρίνεια πως «ευτυχώς που ήταν και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»…

ΠΗΓΗ: Ενικισμός.net