Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

NEWSBOMB: ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ!

Εδώ και δύο μήνες έχει να εμφανιστεί στη δημοσιότητα δημοσκόπηση. Μήπως δε γίνονται λόγω θέρους, γιατί λείπει ο κόσμος σε διακοπές; Αυτό μπορεί να ίσχυε μέχρι το 2009, αλλά όχι τα επόμενα χρόνια.
Βλέπετε, ο κόσμος δεν έχει λεφτά πλέον για να πάει διακοπές κι εκείνοι οι λίγοι που πήγαν, προτίμησαν τον Αύγουστο, όπου πράγματι, ναι, δεν γίνονται δημοσκοπήσεις. Τι απέγιναν όμως οι δημοσκοπήσεις του Ιουλίου; Γιατί χάθηκαν; Γράφει σχετικά ο δημοσιογράφος Μάρκος Μουζάκης σε άρθρο του με τίτλο «Βρε μπας και δεν είναι ο γιαλός στραβός;», στην ιστοσελίδα Newsbomb:

«Απορούν, πληροφορήθηκα, επιτελείς της κυβέρνησης με την διαμόρφωση των δημοσκοπικών τάσεων όπως αυτές καταγράφηκαν τον Ιούλιο, αν και δεν δημοσιοποιήθηκαν (το γιατί μην το ψάχνετε, οι επιχειρήσεις παραπληροφόρησης να ‘ναι καλά!). Απορούν με την διαπίστωση της σοβαρής ανόδου των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής…

Απορούν απ’ την άλλη με τις καθοδικές τάσεις της Ν.Δ. και τη νέα «βουτιά» του ΠΑΣΟΚ, που απειλείται με εξαφάνιση παρά τις φιλότιμες για το αντίθετο επιχειρήσεις χειραγώγησης από… μεγάλα κανάλια και άλλα συστημικά, καθεστωτικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους!».

(ΥΓ): Όσο και να το κρύβουν, το αναπόφευκτο για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα έρχεται. Ολοταχώς! Και είναι η Χρυσή Αυγή!

Εθνικισμός.net