Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ, ΔΑΙΜΟΝΟΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΨΑΡΑ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Για μια ακόμη φορά η δημοκρατική και υπέρμαχος του πλουραλισμού δημοσιογράφος και προαγωγός  της ανεστραμμένης πραγματικότητας κυρία Μαρία Ψαρά ξεσπάθωσε μέσω της ιστοσελίδας Ethnos.gr εναντίον της Χρυσής Αυγής.


Ως αφορμή έλαβε την προ ημερών ματαιωθείσα από τα όργανα της τάξης επίσκεψη και διενέργεια ιδεολογικής συζήτησης Συναγωνιστών μας στον ιερό αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Κατόπιν τούτου ο συνήθης οχετός συκοφαντιών, λασπολογίας και σχιζοφρενικής φαντασιοπληξίας, κάτι που χαρακτηρίζει την αγαπητή κυρία Ψαρά, ξέσπασαν ακατάσχετα.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι οι έμμισθοι θεράποντες και διατεταγμένοι πράκτορες του αστικού καθεστώτος, οι άνθρωποι των ΜΜΕ ως κύριο ρόλο τους έχουν την μεταπράτηση και προώθηση της χαλκευμένης πληροφόρησης.
Έτσι λοιπόν και η εξαίρετος αυτή κυρία, έχει ξεκινήσει έναν προσωπικό πόλεμο εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος.

Αν κάποιος σπαταλήσει λίγο χρόνο να διαβάσει και ν’ αναλύσει τα άρθρα της, που το ένα αποτελεί πιστό αντίγραφο του άλλου, από θέμα επιχειρηματολογίας, θα διακρίνει πρωτίστως την υπερβολή, την μυθοπλασία και το φανταστικό. Γιατί αυτά τα κατάπτυστα δημιουργήματα, στερούνται κυρίως τεκμηρίων, αποδείξεων και συντεταγμένης διαλεκτικής, αποτελούν δε ένα ντελίριο, εξωφρενικών και κραυγαλέα υπερβολικών κατηγοριών. Και φυσικά αυτό είναι λογικό, γιατί αν δεν έχεις να αποδώσεις κατηγορίες που στηρίζονται σε συγκεκριμένα γεγονότα, ή αξιόμεμπτους πράξεις, δεν υπάρχει άλλη οδός διαβολής, από τους εξόφθαλμα κίβδηλους αφορισμούς.

Και φυσικά όσο πιο κραυγαλέα, όσο πιο υπερβολική είναι η αντιστροφή της αλήθειας, τόσο μεγαλύτερη εντύπωση κάνει, τόσο πιο εύκολα και αβασάνιστα την ασπάζεται κάποιος.
Ακόμη και μόνο η καχυποψία που προκαλείται, υποσυνείδητα οδηγεί στον αρνητισμό.
Φυσικά η κυρία Ψαρά, η υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εκ του ασφαλούς πάντα, ξέρει πολύ καλά την δουλειά της και υπηρετεί τον με απόλυτη σχολαστικότητα μέσω των άρθρων της, την απόλυτη προβολή και προώθηση ενός χυδαίου λαϊκισμού

Επειδή λοιπόν το άρθρο της αποτελεί την εναγώνια προσπάθεια προβολής της συνήθους  χαλκευμένης 
πληροφόρησης, θα επικεντρωθούμε σε ορισμένες κύριες παραγράφους και προτάσεις σχολιάζοντας τες.
“Σε ποιο θεό πιστεύουν τελικά τα μέλη της Χρυσής Αυγής, είναι δύσκολο να καταλήξει κανείς. Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε το τελευταίο τους σόου, ο εκπρόσωπος Τύπου δήλωσε ότι η Χ.Α. δεν είναι ειδωλολατρικό κόμμα, αλλά χριστιανικό”.

Μα πέραν από τον εκπρόσωπο τύπου, ο ίδιος ο Ηγέτης του Κινήματος μας, Νικόλαος Μιχλολιάκος πριν αρκετό καιρό σε ανάλογη ερώτηση που του τέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Extra, απάντησε ευθέως ότ,ι πιστεύουμε όχι γενικά και αόριστα στον Χριστιανισμό, αλλά στην Ορθοδοξία, γιατί Χριστιανισμός είναι και ο Καθολικισμός και ο Προτενσταντισμός. Τώρα στο Κίνημα μας, μπορεί να υπάρχουν και μέλη ή στελέχη που είναι εθνικοί, ή άθρησκοι, ή βουδιστές, ή οτιδήποτε άλλο, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε όλα τα πολιτικά κινήματα, ή τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Το σύνταγμα αναγνωρίζει την ανεξιθρησκεία έτσι λοιπόν και εμείς, όπως συμβαίνει παντού δεχόμαστε μέλη με διαφορετικές θρησκευτικές δοξασίες, φθάνει αυτές να μην στρέφονται εναντίον του Έθνους και της Φυλής.
Αντιστρέφοντας λοιπόν τον αποδέκτη της ερώτησης θα ρωτήσουμε με την σειρά μας την κυρία Ψαρά. Εκείνη σε ποιόν Θεό πιστεύει και πολύ περισσότερο τι παριστάνει; Tην αυτόκλητη υπέρμαχο του Χριστιανισμού, που μάλιστα για να ισχυροποιήσει την άποψη της επικαλείται και τα σχόλια Ιεραρχών, όπως αυτά του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ; Γιατί αν τελικά θίχτηκε το θρησκευτικό της αίσθημα, όσον αφορά την πρόθεση των Συναγωνιστών μας για περιήγηση και  ιστορική αναδρομή στον χώρο των Δελφών, γιατί δεν συνέβη το ίδιο με την προκλητικότατη περιφρόνηση που επέδειξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Τσίπρας, απέναντι σε δυο από τα κύρια Μυστήρια της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, τον γάμο αφού αντ’ αυτού απλά έκανε σύμφωνο συμβίωσης και ακόμη χειρότερα την βάπτιση, αφού αρνήθηκε να βαπτίσει τον γιο του, προχωρώντας απλά σε τελετή ονοματοδοσίας. Ούτε φυσικά προέβη σε κάποιο σχόλιο, ή κριτική αναφορικά με την κυρία Ρεπούση, η οποία απαίτησε να καταργηθεί ο Εκκλησιασμός από τα σχολεία.

Όσον αφορά τα ανωτέρω, δεν ενοχλήθηκε η κυρία Ψαρά; Μήπως πριν αρχίσει να εκστομίζει τις ψυχωτικές εμπαθείς κατηγορίες της και την δαιμονοκινδυνολογία εις βάρος του Κινήματος μας, έπρεπε να καταθέσει και τις απόψεις της όσον αφορά την αντιχριστιανική στάση των δυο προαναφερομένων πολιτικών προσώπων; Και φυσικά υπάρχουν και άλλα πολιτικά πρόσωπα που κατά καιρούς έχουν στραφεί με δηλώσεις, ή πράξεις εναντίον της Ορθοδοξίας.

Γιατί αυτό το λυσσαλέο μένος κατασυκοφάντησης και λασπολογίας του Κινήματος μας, μένος που προέρχεται με αφορμή μια απόλυτα φυσιολογική θεώρηση και επιθυμία; Η απάντηση είναι απλή. Η αστική δημοκρατία, αφού εξάντλησε ανεπιτυχώς όλη την αντιρατσιστική, αντιξενοφοβική, αντιεθνικιστική προπαγάνδα της εναντίον μας, αφού μας κατηγόρησε για ξυλοδαρμούς και δολοφονίες, αλλοδαπών, ομοφυλοφίλων, ατόμων με σωματική αναπηρία και αριστερών, χωρίς μαρτυρίες, χωρίς αποδείξεις, χωρίς τεκμήρια, διαπιστώνοντας ότι δεν μπορεί να μας φθείρει αφού όλες οι ανωτέρω κατηγορίες απερρίφθησαν από την Ελληνικό λαό, τι της έμεινε πλέον να χρησιμοποιήσει εναντίον μας; Την ακραία φαντασιοπληξία μέσω ανεξέλεγκτων πλέον κατηγοριών και αφορισμών. Και αυτό ακριβώς επιτελούν μέσω των ΜΜΕ οι θεράποντες της, όπως η κυρία Ψαρά.

“Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι».

Καταρχάς εδώ η κυρία Ψαρά λέει ανεκδιήγητες αρλούμπες, όσον αφορά την ονομασία της Χρυσής Αυγής, αναμιγνύοντας ναζισμούς, συγγραφικές ρήσεις, ποιητικές εκφράσεις, μόνο λυκάνθρωπους και βαμπίρ δεν εμπλέκει. Και τις καταθέτει άνευ αποδείξεων, ή τεκμηρίων, με μια μορφή διαλεκτικής που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης επειδή διατυπώνεται μόνο και μόνο από αυτή. Η υπεροψία και η κραυγαλέα εγωπάθεια της αποτελεί γι αυτή την εγγύηση ορθότητας των λόγων της.

Και εμείς θα μπορούσαμε να της απαντήσουμε ρίχνοντας για μια και μοναδική φορά το επίπεδο της διαλεκτικής μας στο δικό της, ότι το Κίνημα μας, πήρε το όνομα του από μια παλαιά ταινία του Ελληνικού κινηματογράφου με τον ανεπανάληπτο Θανάση Βέγγο, με τίτλο “Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο” στην οποία ο συμπαθής πρωταγωνιστής φιλοξενείτο σε ένα ξενοδοχείο με το όνομα “Χρυσή Αυγή”.

Εκτός των άλλων η ετυμολογία της λέξεως Εωσφόρος, είναι, αυτός που φέρνει το Έως, δηλαδή την αυγή. Όχι το σκοτάδι όπως λέει εκείνη. Ο Εωσφόρος λοιπόν δημιουργήθηκε από τον Θεό, ως άγγελος. Μάλιστα ήταν ο ωραιότερος και ο πλέον αγαπημένος του.

Αλλά λόγω της υπεροψίας και του εγωισμού του εξεγέρθη εναντίον του Θεού και κατέληξε έκπτωτος.

Τώρα πως η επίσκεψη Συναγωνιστών μας στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, ο οποίος από επιστήμονες και ιστορικούς αναφέρεται ως ο ομφαλός της Γής συν διάζεται με την λατρεία του Εωσφόρου, αυτό μόνο άτομα που βρίσκονται σε στάδιο προχωρημένης πνευματικής αποσύνθεσης όπως η κυρία Ψαρά μπορούν να συνδυάσουν

Γιατί με αυτή την λογική του παραλόγου, με τον απολυταρχικό και πρωτογενή τρόπο σκέψης και ο Άγγελος Σικελιανός, ο οποίος βαθιά επηρεασμένος από την αρχαιοελληνική πνευματική ατμόσφαιρα, συνέλαβε την ιδέα να δημιουργηθεί στους Δελφούς ένας παγκόσμιος πνευματικός πυρήνας ικανός να συνθέσει τις αντιθέσεις των λαών ήταν σατανιστής και οι διοργανώσεις “Δελφικών Εορτών” στον αρχαιολογικό χώρο με παραστάσεις του Προμηθέα Δεσμώτη (1927) και των Ικέτιδων (1930) του Αισχύλου, ήταν σατανιστικές τελετές μαύρης μαγείας. Φυσικά και η “Δελφική Ένωση” και το “Δελφικό Πανεπιστήμιο” που δημιούργησε ήταν σατανιστικές οργανώσεις. Φυσικά σατανιστές ήταν και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Αθηνών, οι οποίοι για τις πρωτοβουλίες του αυτές του απένειμαν το 1929 αργυρό μετάλλιο

Τι συμπεραίνουμε λοιπόν από τα ανωτέρω;

Ότι η κυρία Ψαρά συνειδητά παρερμηνεύοντας και διαστρεβλώνοντας την απλή επιθυμία, Ελλήνων Πατριωτών να επισκεφθούν και να τιμήσουν δια λογιζόμενοι έναν ιστορικό αρχαιολογικό χώρο, που αποτελεί συγχρόνως και φυσικό κέντρο ισχυρής πνευματικής ενέργειας, εξαπέλυσε μια χυδαία, ανήθικη, άνευ τεκμηρίων λασπολογία και κατασυκοφάντηση, προκειμένου να πλήξει το Εθνικιστικό Κίνημα.

Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι η μυθομανία και το ψεύδος αυτής της κυρίας αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά του χαρακτήρα της, όπως τότε που περιέγραφε για λόγους προσωπικής προβολής, την κράτηση και την ανάκριση της από την Μοσάντ, την οποία όπως λέει αντιμετώπισε “ηρωικά” μην υποκύπτοντας στις πιέσεις που δέχτηκε. Γνωστή είναι σε όλους η ιστορία με τα “πλοία της ελευθερίας” που ξεκίνησαν μεταφέροντας στην λωρίδα της Γάζας φάρμακα και τρόφιμα και την επέμβαση των Ισραηλινών ειδικών δυνάμεων. Σ΄ ένα από αυτά επέβαινε και η φίλη μας.

Αλήθεια, αυτή η κυρία υπερτιμά την νοημοσύνη της θεωρώντας ότι απευθύνεται σε ηλίθιους.
Η Μοσάντ όπως έχει αποδείξει η μακροχρόνια ιστορία της, είναι η μοναδική οργάνωση μυστικών υπηρεσιών στην υδρόγειο που είναι απόλυτα αδίστακτη και εκδικητική. Πάντα δε η αντιμετώπιση αυτών που αποτελούν κίνδυνο, ή γενικότερη απειλή είναι άμεση και αποτελεσματική.

Και αυτοί οι σκληροί επαγγελματίες, που δεν δίδουν λογαριασμό για τις πράξεις τους σε καμία διεθνή οργάνωση, ή οργανισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που εν ψυχρώ εμπρός σε τηλεοπτικές κάμερες προβαίνουν αδίστακτα σε ακρότητες, θα δίσταζαν και θα υποχωρούσαν εμπρός στο σθένος της Ψαρά και δεν θα την έτρωγε το σκοτάδι. Κύριος ξέρει πόσες μετάνοιες και δηλώσεις έκανε για να την αφήσουν ελεύθερη και αλώβητη να συνεχίζει την δημοσιογραφική μπουρδολογία της.

Από αυτό και μόνο διαφαίνεται η αληθοφάνεια των λόγων της διακεκριμένης ”ηρωίδας” δημοσιογράφου.
Τελειώνοντας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να καταγγείλουμε, όχι φυσικά την κυρία Ψαρά, η οποία για εμάς αποτελεί άλλο ένα αναλώσιμο γρανάζι του συστήματος, αλλά την λασπολογία και την συκοφάντηση που έχουν εξαπολύσει εναντίον του Κινήματος μας τα αχρεία ΜΜΕ, κατ’ εντολή των υψηλών αφεντικών τους, προσπαθώντας να αμαυρώσουν και να απαξιώσουν στην συνείδηση του Ελληνικού λαού την Χρυσή Αυγή. Διαπιστώνοντας ότι οι διάφορες ψευδείς καταγγελίες και κατηγορίες που έχουν κατά καιρούς κατατεθεί εναντίον μας αντί να μας φθείρουν μας καθιστούν περισσότερο ισχυρούς, έφθασαν πλέον στο σημείο να προσπαθούν να μας πλήξουν, μέσω του θρησκευτικού συναισθήματος που βρίσκεται ριζωμένο μέσα σε κάθε Ελληνική καρδιά, εκτός φυσικά απ τις δικές τους, αφού πρωτίστως αυτοί δεν είναι Έλληνες, ονομάζοντας μας σατανιστές και δαιμονολάτρες.

Αλλά και αυτά τους τα ψεύδη και οι συκοφαντίες θα καταρριφθούν και θα περιφρονηθούν από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος πλέον γνωρίζει πολύ καλά, ποιοι είναι αυτοί που αγωνίζονται σθεναρά για την απελευθέρωση της Πατρίδας και για την αναγέννηση του Ελληνισμού.

Αγωνιζόμαστε για του “Χριστού την Πίστη την αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”!

Η Νίκη είναι δική μας!

Εθνικισμός.net