Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Όχι άλλο κάρβουνο....Εγκαλεί το ΚΚΕ τη Χρυσή Αυγή για..."καπιταλιστικές τακτικές"!!!


Και μόνο το γεγονός ότι το "κόμμα του χαφιέ", που προσφάτως πούλησε τον 902, που δεν του ανήκει κιόλας για να λέμε και όλη την αλήθεια, σε off shore εταιρεία της Κύπρου, και μάλιστα δεν δίνει και και το όνομα του πραγματικού αγοραστή, ότι κατηγορεί τους ΕΘνικιστές για..."καπιταλιστική γλώσσα" είναι εντελώς γελοίο...

Αφήνουμε στην κρίση σας το κείμενο που αναρτήθηκε με τον τίτλο "Τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής" (πως σχετίζεται ο τίτλος με το περιεχόμενο είναι.... αλλού Στάλιν ρεφόρμα) από το site των Ελλάδι μπολσεβίκων, που μας διαβεβαιώνουν ότι ακόμη δεν το έχουν πουλήσει και αυτό σε κάποια εταιρεία υπεράκτια πλησίον κομμουνιστικού "παραδείσου"...

Μέρα με τη μέρα, επιβεβαιώνεται ο ρόλος της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ως....
μαντρόσκυλου του κεφαλαίου. Η Χρυσή Αυγή, στην πραγματικότητα κατάμαυρη, είναι βγαλμένη από τα βαθιά σκοτάδια του συστήματος της εκμετάλλευσης.
Οι αποδείξεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα, πάμπολλες: Ερωτήσεις στη Βουλή για να δοθεί και άλλο τζάμπα κρατικό χρήμα στους εφοπλιστές, για να ενισχυθούν οι αεροπορικές εταιρείες, για απασχόληση ανέργων στο Δημόσιο με μεροκάματο 14 ευρώ, συμφωνία για ξεπούλημα βραχονησίδων στο μεγάλο κεφάλαιο κ.ά.
Σ' αυτά, ήρθε να προστεθεί η στήριξη των φασιστοειδών στην «υγιή επιχειρηματικότητα»! Εγραψαν στην ιστοσελίδα τους:
«Η Χρυσή Αυγή στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, η οποία μακριά από τη μιζέρια του συγχρόνου ελλαδικού κράτους αναπτύσσεται σε στέρεες βάσεις αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας. Για να δημιουργηθούν και άλλες σύγχρονες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και να ισχυροποιηθούν οι υπάρχουσες θα πρέπει να εξαλειφθεί η γραφειοκρατία, να μειωθεί η φορολογία τους, να δοθούν επιπλέον κίνητρα στους νέους, ώστε να ξεκινήσουν την επιχειρηματικότητά τους. Οι Ζώνες καινοτομίας προσφέρουν το κατάλληλο περιβάλλον μέσω των συνεργασιών και της συγκέντρωσής τους ώστε οι εταιρείες που τις απαρτίζουν να έχουν άμεση πρόσβαση σε χρήσιμα εργαλεία ανάπτυξης».
Ολα όσα γράφουν οι Χρυσαυγίτες θα μπορούσαν να έχουν γραφτεί από τον ΣΕΒ, που άλλωστε είναι και από τους πρώτους φορείς που λάνσαραν τον όρο «υγιής επιχειρηματικότητα». Η Χρυσή Αυγή μιλά τη γλώσσα των καπιταλιστών. Τι ζητά; Νέα προνόμια, νέες ενισχύσεις, νέες μειώσεις στη φορολογία των καπιταλιστών. Ολα αυτά είναι αιτήματα και προτάσεις των βιομηχάνων!
Ειδικά τα περί «γραφειοκρατίας» και φυσικά η απαίτηση για φοροασυλία του κεφαλαίου, είναι μόνιμα στα χείλη των εκπροσώπων των βιομηχάνων.

Υ.Γ.1
Αλήθεια οι κομμουνιστοτσολιάδες όταν άρχισαν τις απολύσεις των εργαζομένων του 902 πώς ακριβώς τις δικαιολογούσαν.. Μήπως με τον όρο "επιχειρηματικότητα";!
 

Εθνικισμός.net