Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Δημοσκόπηση “Παραπολιτικά”: Έβγαζε 50% την Χρυσή Αυγή και έριξαν την σελίδα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή σπάει τα κοντέρ των δημοσκοπήσεων και προκαλεί τριγμούς στα καθεστωτικά ΜΜΕ. 
Πριν ένα μήνα είχαμε την δημοσκόπηση στους χρήστες νέων τεχνολογιών, όπου η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πρώτο κόμμα και έπονται όλα τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου. Όπως είναι λογικό, τα στοιχεία αυτά προκαλούν πανικό στα παπαγαλάκια του καθεστώτος και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν αυτό που συνέβη με την διαδικτυακή δημοσκόπηση των "Παραπολιτικών", η οποία στην κυριολεξία μπλόκαρε το σύστημα! Πρόσφατα, η εν λόγω ιστοσελίδα "άνοιξε" μια δημοσκόπηση, ζητώντας από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν το κόμμα που θα στηρίξουν στις επόμενες εθνικές εκλογές.



Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε πρώτο κόμμα, κάτι που έκανε τους διαχειριστές της ιστοσελίδας να χάσουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, αφού είναι γνωστός ο ρόλος τους ως προπαγανδιστές της ψοφοδεούς ελαφροδεξιάς του Σαμαρά. Έτσι δίχως ίχνος αιδούς και ελάχιστης δημοσιογραφικής δεοντολογίας και αξιοπιστίας εξαφάνισαν την εν λόγω δημοσκόπηση, την στιγμή που η Χρυσή Αυγή άγγιζε το 50%!

Έφτασαν στο σημείο μάλιστα όχι μόνο να την αποσύρουν, αλλά να την εξαφανίσουν εντελώς! Ο λόγος που δεν δημοσιεύσαμε την είδηση νωρίτερα, ήταν επειδή περιμέναμε μήπως η εν λόγω ιστοσελίδα είχε την ευθιξία να επανορθώσει και να επαναφέρει την συγκεκριμένη δημοσκόπηση. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...