Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Λαϊκός Εθνικισμός ΤΩΡΑ!

Οι τελευταίες κλιμακούμενες και συντονισμένες από ένα κέντρο θρασύδειλες επιθέσεις από το σύνολο του δημοσιογραφικού οχετού ενάντια στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή,
ουδόλως βεβαίως πτοούν ή κάμπτουν τον Πολιτικό Αγώνα του Κινήματος. Αντιθέτως, ατσαλώνουν το Φρόνημα και την Πίστη στο Δίκαιο του Αγώνος και κυρίως, στην καθοριστική σημασία για το Έθνος, της επιτυχούς εκπλήρωσής του. Ας το γνωρίζουν άπαντες, έχουμε διαβεί το Ρουβίκωνα και δεν υπάρχει πια πισωγύρισμα. Δύο προοπτικές ξανοίγονται εμπρός μας: είτε θα πέσουμε μαχόμενοι ενάντια στο Καθεστώς του μισελληνισμού, είτε θα το γκρεμίσουμε συθέμελα, για να οικοδομήσουμε ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό, σύμφωνα με τις αιώνιες παρακαταθήκες των Προγόνων μας.

Ο έκδηλος και πασιφανής πανικός του διεφθαρμένου πολιτικο-δημοσιογραφικού κόσμου ελέω των τελευταίων δημοσκοπήσεων, μυστικών και φανερών, αποδεικνύει εκείνο το οποίο ο καθένας δύναται να διακρίνει στον κοινωνικό του περίγυρο. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έχει πλέον καταστεί στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας του Λαού μας, συνώνυμο της Ελπίδας, της Τιμωρίας και της Κάθαρσης. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, έχουμε κάθε δικαίωμα να ισχυριζόμαστε με περηφάνια πως Εμείς είμαστε ο Ελληνικός Λαός!

Την τελευταία εβδομάδα, ιδιαίτερα μετά την τεράστια Λαϊκή ανταπόκριση στην δράση κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους Έλληνες από το Κίνημά μας, το Καθεστώς δια των πληρωμένων κονδυλοφόρων, στάζει χολή και δηλητήριο. Όλα ανεξαιρέτως τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, καλοπληρωμένοι καθεστωτικοί υπάλληλοι υπό το μανδύα του δημοσιογράφου, στρέφονται με μίσος απύθμενο και συκοφαντίες αισχρές κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Και τι τραγική γι' αυτούς ειρωνεία: καλούν εναγωνίως το Λαό να μας απομονώσει και να μας περιθωριοποιήσει, την ίδια ώρα που ο Λαός μας το έχει ήδη πράξει, όμως όχι εναντίον μας αλλά ενάντια σε αυτά τα στρατευμένα στην υπηρεσία του ψεύδους ψοφίμια!

Κάθε συκοφαντία που εξαπολύουν, κάθε ανήθικη και οργανωμένη επίθεση εις βάρος του Κινήματος, στελεχών και μελών του δεν είναι παρά ένα επιπλέον καρφί στο φέρετρο της πολιτικής τους απάτης!

Είναι φυσικό να απορούν με την ασίγαστη Θέλησή μας να επιτύχουμε στον ιερό Εθνικό μας Αγώνα. Εκπροσωπούμε όλα εκείνα τα οποία αυτοί μισούν και απεχθάνονται: την Εθνική και Κοινωνική Ιδέα, την Ελευθερία, την καθάρια Ελληνικότητα, την Δικαιοσύνη, την Τιμή και την Υπερηφάνεια. Πώς να μη μας μισούν θανάσιμα τα πολιτικά τέκνα του ραγιαδισμού, της υποταγής, του ξεπουλήματος, της μίζας, της διαφθοράς και του ρουσφετιού;

Θα πρέπει να κατανοήσει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας πως το σημερινό Καθεστώς της ξενοδουλείας, αποβλέπει αφενός στην εξυπηρέτηση της τοκογλυφικής δίψας των διεθνών επικυρίαρχων και αφετέρου στην συντήρηση των προνομίων του πελατειακού Κράτους και της οικονομικοπολιτικής ελίτ, η οποία καταδυναστεύει Λαό και Πατρίδα, από την μεταπολίτευση κι εντεύθεν.

Δεν υπάρχουν μέσες λύσεις στον Πολιτικό Πόλεμο τον οποίο διεξάγει το Κίνημα εναντίον όλων: η Νίκη του Κινήματος είναι ταυτόσημη με τη Νίκη ενός Λαού, ο οποίος αγωνίζεται για την Λευτεριά και την Αξιοπρέπειά του!

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Ηγεσία μας και οι Σύντροφοί μας οι οποίοι δίνουν με αξιομνημόνευτο ζήλο τον υπέρ του Έθνους Αγώνα, έχουν διαγράψει τις λέξεις «συμβιβασμός» και «υποχώρηση» από τα λεξιλόγιά τους. Κάθε δράση, κάθε ενέργεια του Κινήματος, έχει ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Λαού και της Μεγάλης μας Πατρίδος, αποβλέπει δε, στην εκρίζωση του μεταπολιτευτικού καρκινώματος το οποίο αργά και σταθερά κατατρώγει τις σάρκες του Ελληνικού Έθνους.

Κατά συνέπεια, είναι αναπόφευκτο το σύνθημα του Κινήματος, να γίνει κραυγή ενός ολόκληρου Λαού ο οποίος αγωνίζεται να επιβιώσει:

Λαϊκός Εθνικισμός ΤΩΡΑ!

Ευάγγελος Καρακώστας