Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Το ΚΚΕ χρωστάει 1,5 εκ.ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία για τον 902!


Η κρατική ραδιοτηλεοπτική συχνότητα του 902 παραχωρήθηκε το 1993 δωρεάν στο “κόμμα του λαού” από τους υπουργούς της τότε κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου, ΒενιζέλοΤζοχατζόπουλοΓεννηματά και Χαραλάμπους.
 Η πώληση του 902 σε επιχειρηματικό όμιλο είναι ίσως το μεγαλύτερο κομματικό τηλεοπτικό "κόλπο" στα χρονικά. 
Είναι κοινό γνώρισμα όλων των απο-κομμάτων του “δημοκρατικού” τόξου να παίρνουν δωρεάν παροχές από το κράτος, να τρώνε, να πίνουν και μετά να “ξεπουλάνε” την περιουσία του ελληνικού λαού, κερδίζοντας εκατομμύρια σε ευρώ (και δισεκατομμύρια σε δραχμές για να μην ξεχνιόμαστε για το ύψος των ποσών που μιλάμε). Η συγκεκριμένη μπίζνα απέφερε στο ΚΚΕ κέρδος 3,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό όμως που εντέχνως διέφυγε από τα “δημοκρατικά” ΜΜΕ είναι ότι το ΚΚΕ για τον 902 χρωστάει ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία 1,5 εκατομμύρια ευρώ! Οι εργατοπατέρες κομουνιστές χρωστούν επίσης στον ΟΤΕ, στο Δημόσιο και σε τρίτους πιστωτές. Γενικώς εκεί στον Περισσό εκτός από μεγάλες μπίζνες γνωρίζουν πολύ καλά και την Μιχαλού.

Το συμβόλαιο των δύο εμπλεκόμενων επιχειρήσεων μέτρησε είκοσι οχτώ σελίδες, μια προκαταβολή 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και την υποχρέωση του αγοραστή να εξοφλήσει τα σπασμένα μέχρι το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Εξαιρούνται από αυτό οι εργαζόμενοι του 902. Γενικά το ΚΚΕ έχει αυτή την κακή συνήθεια... να εξαιρεί τους δικούς του εργαζόμενους από την “εργατική” τάξη.

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν το ΕΣΡ αναμένει να του κοινοποιηθεί η μετοχική σύνθεση της αγοράστριας εταιρείας. Το πως γίνεται μια αγοραπωλησία κρατικής περιουσίας μέσω “εταιριών” και ο επίσημος ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους να “παρακαλεί” να μάθει τις λεπτομέρειες κατόπιν εορτής μάλλον θα το μάθουμε σε μια άλλη δεκαετία αν είμαστε τυχεροί.

Το μόνο θετικό για τους μπολσεβίκους είναι ότι το νέο κανάλι θα ονομάζεται E Channel και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι life-style θεματολογίας όπως και το ΚΚΕΘα πουλάει “τρόπο ζωής” για τους τηλεθεατές και θα εισπράττει από τις διαφημίσεις και τις συνδρομές!

Υ.Γ.: Το ΠΑΜΕ θα κάνει καμία “φιέστα” διαμαρτυρίας για τους απολυμένους εργαζόμενους του 902 όπως συνηθίζει να κάνει όταν απολύονται κομμουνιστές από τους κεφαλαιοκράτες ή δεν διαμαρτύρεται σε κομισάριους επιχειρηματίες;