Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: “ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ” ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;

O πάντα πεινασμένος για εξουσία Βενιζέλος είπε ότι επικοινώνησε με την κα Ashton, που είναι υπεύθυνη για την εξωτερική πολιτική της ΕΕ αλλά και με τον Γάλλο ομόλογό του.
Προσέξτε τη δήλωσή του: “Προετοιμαζόμαστε από κάθε άποψη και είμαστε σε επαφή με όλες τις ευρωπαϊκές και άλλες χώρες”.


«Εμείς θέλουμε να καταδικαστεί απερίφραστα η χρήση χημικών όπλων, η οποία είναι ειδεχθές έγκλημα, προσβάλλει κάθε ανθρωπιστικό ιδεώδες, προσβάλλει το Διεθνές Δίκαιο. Πρέπει η αντίδραση να είναι καθαρή και απόλυτη. Πρέπει, βεβαίως, να διαφυλαχθεί η προοπτική της πολιτικής διαδικασίας. Πρέπει να διαφυλαχθεί η δυνατότητα για τη λεγόμενη “Γενεύη ΙΙ”, μέσα από την οποία μπορεί να δοθεί μια οριστική και βιώσιμη λύση στο πρόβλημα της Συρίας που είναι επίσης μια χώρα καθοριστική για την ευρύτερη περιοχή. Εμείς προετοιμαζόμαστε από κάθε άποψη και είμαστε σε επαφή με όλες τις ευρωπαϊκές και άλλες χώρες, γιατί και με τις χώρες του Αραβικού κόσμου έχουμε πολύ στενή συνεργασία και επαφή προς την κατεύθυνση αυτή». Λέξη για τις 10δες των αποκεφαλισμών, ακόμη και χριστιανών επισκόπων, λέξη για τις βαρβαρότητες εναντίον του απλού λαού που έκαναν οι φανατικοί ισλαμιστές.

Σε κάθε περίπτωση η εμπλοκή της Ελλάδας σε έναν τέτοιο πόλεμο αποτελεί ηθικό και στρατηγικό ατόπημα της κυβερνήσεως. Από την μία με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα γίνεται για άλλη μία φορά ουραγός των αμερικανοσιωνιστών, οι οποίοι σε «αντάλλαγμα» προτείνουν την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους τούρκους. Από την άλλη μεριά η Ελλάδα γίνεται σύμμαχος πυρήνων τρομοκρατίας και κανίβαλων, που έχουν πολλάκις αποδείξει την αναλγησία τους και την απαξία τους απέναντι στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια. Η Χρυσή Αυγή ήδη κατέθεσε σχετική ερώτηση για το μείζον αυτό ζήτημα.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Οι αμερικανοσιωνιστές, που στηρίζουν τους εγκληματίες της Αλ Κάιντα στην Συρία, στοχεύουν να πλήξουν την κυβέρνηση Άσαντ με το ψευδές πρόσχημα της χρήσης χημικών όπλων. Η σχεδιαζόμενη ΝΑΤΟική επίθεση θα αναφλέξει ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο. Αν διαταραχθούν οι ευαίσθητες ισορροπίες στην περιοχή, ο κόσμος οδηγείται σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς. Ακόμη και στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου. Η Ελλάς πρέπει να μείνει έξω από κάθε πολεμικό σχεδιασμό της Δύσης. Καμία διευκόλυνση στους αμερικανοσιωνιστές. Καμία αεροπορική βάση να μη διατεθεί στους εγκληματίες που ετοιμάζονται να χτυπήσουν την Συρία.”

Εθνικισμός.net