Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Σταυρίδης: “Δεν ήπια σαμπάνια στο lear jet… μόνο perier ζήτησα και ένα κριτσινάκι!”


Το όργιο της διαπλοκής των εκλεκτών του Σαμαρά με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα δεν έχει προηγούμενο. Ο γνωστός για τις βόλτες του με το lear jet του Μελισσανίδη, τέως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Σταυρίδης, αντί να κρυφτεί σε καμιά τρύπα, προκαλεί με νέες δηλώσεις.


Δυστυχώς κανένας εισαγγελέας δεν ασχολήθηκε με αυτό το μείζον ζήτημα κι έτσι οι αρχιδιαπλεκόμενοι παράγοντες επιχειρούν να... βγουν κι από πάνω. Ο εν λόγω μνημονιακός υπάλληλος περιγράφει ξανά και ξανά την πτήση με το αεροσκάφος του Μελισσανίδη - ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ - αμέσως μετά το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε και φρίξτε: «Του είπα να μου κάνει και μια βόλτα πάνω από την Κεφαλλονιά προτού προσγειωθούμε, να τη δω από ψηλά και να τη φωτογραφίσω, αλλά ο κ. Μελισσανίδης δεν ήθελε και έδωσε εντολή να προσγειωθούμε αμέσως» είπε ο Σταυρίδης,σύμφωνα με τον "Βηματοδότη". Φαίνεται μάλιστα πώς είναι και εξοργισμένος επειδή ορισμένα δημοσιεύματα τον εμφάνιζαν να ανοίγει σαμπάνιες στο ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία, και απολογείται: «Ζήτησα μόνο ένα Perrier και ένα κριτσινάκι και τίποτα άλλο» αλλά αποκαλύπτει και τη συνομιλία που είχε με τον επιχειρηματία στα 28.000 πόδια, λίγα μόλις λεπτά μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ: «Ηταν ο κ. Μελισσανίδης ανήσυχος για το μεσοδιάστημα που θα μεσολαβούσε έως ότου θα άρχιζε να ενεργοποιείται η συμφωνία, ώστε να μην υπάρξει στο μεταξύ κάποιο απρόοπτο, αυτό μου έλεγε και εγώ τον καθησύχαζα». 

Δεν έκανε κανένα έγκλημα ο άνθρωπος... λίγο Perier (ποτέ νερό... τι είναι; κανένας πληβείος;) και κανένα κριτσινάκι για να μην πεθάνει από πείνα και από δίψα. Και τον κατηγορούν μετά οι κακοί φασίστες ότι διαπλέκεται με το μεγάλο κεφάλαιο! Ντροπή...