Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΣΙΤΩΝ !!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ


Από μεσιτικό γραφείο εστάλη το μήνυμα που ακολουθεί για συνεργασία προς άλλα μεσιτικά γραφεία:



Ζητούνται αυτόνομα κτίρια για αγορά στο υποβαθμισμένο κέντρο των Αθηνών για ξενώνα μεταναστών έως 600 ευρώ/τμ. www.akropolis-realestate.gr τηλ: 2155606888. Τηλεφώνησα στον αριθμό που λέει το μήνυμα και τους είπα πως τους κάλεσα σχετικά με το μήνυμα που αναφέρεται σε αγορές κεντρικών κτιρίων για φιλοξενία μεταναστών. Ο κύριος, που απάντησε στο τηλεφώνημά μου, με ρώτησε αν έχω κάτι υπ'όψη μου. Τότε τον ενημέρωσα πως η Ελλάδα δε ζητά και επομένως δεν έχει μετανάστες αλλά ΛΑΘΡΟμετανάστες και κακώς τους προσφέρονται ξενώνες. Η απάντησή του ήταν πως δεν απευθύνονται σε αυτούς που έρχονται, αλλά σε αυτούς που είναι ήδη εδώ και συνέχισε κάνοντάς μου ρητορική ερώτηση (δηλ.ερώτηση που δεν περιμένει απάντηση): ''δεν είναι κρίμα να είναι στο δρόμο και να πεινάνε και να ταλαιπωρούνται;'' 

Χωρίς δεύτερη σκέψη του είπα πως κανείς δεν τους κάλεσε και αν δεν έχουν που να πάνε και να φάνε, να πάνε από εκεί που ήλθαν, δεδομένου πως είναι ήδη 3.500.000 και δεν έρχονται ως μετανάστες, αλλά ως έποικοι με απαιτήσεις για τζαμιά, σχολεία κλπ. Δεν έρχονται να αφομοιωθούν, αλλά να επικρατήσουν! Και το έκλεισα, αφού ο περαιτέρω διάλογος δεν είχε νόημα.

Και αναρωτιέμαι αν αυτός ο κύριος, που το βρίσκει άδικο να είναι στους δρόμους οι λαθρομετανάστες, έχει σκεφτεί ποτέ του πόσοι ΕΛΛΗΝΕΣ συμπατριώτες μας, που χάνουν τις δουλειές τους, είναι στους δρόμους και πόσοι άλλοι, από απελπισία, ντροπή και αξιοπρέπεια αυτοκτονούν για να μη βρεθούν στους δρόμους;...Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! 

Υλοποιούνται ύπουλα σχέδια εις βάρος μας και κυρίως εις βάρος της πατρίδας μας! Καμιά επιχείρηση ''σκούπα'' δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει με τις μεταπολιτευτικές προσκυνημένες, ξενόφερτες ανθελληνικές κυβερνήσεις! ...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ προτού η κατάσταση καταντήσει μη αναστρέψιμη και η Ελλάδα αλλάξει χέρια και από Ελληνικά, καταλήξει σε τριτοκοσμικά-μουσουλμανικά! Έξω ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, παράνομοι και ''νόμιμοι''.

 Η παρανομία ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ και η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ είναι η χειρότερη και πιο ύπουλη μορφή παρανομίας και ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων