Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Μ.



Στις  2 Αυγούστου 2013, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων προαστίων ομιλία και προβολή από τον συναγωνιστή Γεώργιο Μ. με θέμα  Τα εγκλήματα του ΚΚΕ εναντίον των Ελλήνων, σε συνέχεια της προηγούμενης ομιλίας που ασχολήθηκε με τις προδοσίες του ΚΚΕ εναντίον της Ελλάδος. 


Στην κατάμεστη αίθουσα, ο συναγωνιστής ανέλυσε το χρονικό όλων των ειδεχθών εγκλημάτων του κομμουνισμού εις βάρος του Ελληνικού λαού, αρχής γεννομένης από τα εγκλήματα του λεγομένου Κατοχικού Εμφυλίου, με τις σφαγές όλων των μη κομμουνιστικών αντιστασιακών οργανώσεων, τις σφαγές στον Φενεό  Κορινθίας, στην Τατάρνα, στο Δρακοκάρκαρο, στους Μολάους, στην Στιμάγγα , στο Αγιονόρι και σε τόσα άλλα μέρη που η κομμουνιστική κτηνωδία  έδρασε εις βάρος αθώων Ελλήνων πολιτών που θα μπορούσαν μελλοντικά να σταθούν εμπόδια στην κατάληψη της εξουσίας από την Αριστερά.

Ο συναγωνιστής ανέλυσε την ευθύνη της ηθικής αυτουργίας του ΚΚΕ στην σφαγή των Καλαβρύτων από του Γερμανούς τον Δεκέμβριο του 1943, στην σφαγή χιλιάδων Ελλήνων στην πηγάδα του Μελιγαλά τον Σεπτέμβριο του 1944, στις χιλιάδες δολοφονίες απλών Ελλήνων πολιτών κατά την μαύρη περίοδο των Δεκεμβριανών του 1944, στην οικτρή τύχη των ανδρών αστυνομίας και χωροφυλακής που έπεσαν ζωντανοί στα χέρια των σφαγέων της ΟΠΛΑ, στους ατέλειωτους ομαδικούς τάφους που ανακαλύφθηκαν  σε  Ούλεν , Περιστέρι, Σχιστό Κορυδαλλού, Κυψέλη και αλλού σε όλη την  πρωτεύουσα.

Στην συνέχεια ανέλυσε  τα στοιχεία που αποδεικνύουν πόσο στοίχισε στην Ελλάδα ο συμμοριτοπόλεμος 1946-1949 σε έμψυχο υλικό  αλλά και σε καταστροφές υποδομών και τέλος το ανοσιούργημα του παιδομαζώματος 28.000 ανήλικων ελληνοπαίδων τα οποία βιαίως εκπατρίστηκαν κάτω από φρικτές συνθήκες προκειμένου να γίνουν καλοί κομμουνιστές στο σιδηρούν παραπέτασμα ομιλία καλύφθηκε πλήρως από άφθονο φωτογραφικό υλικό της εποχής, με πολύ σκληρές εικόνες που απέδειξαν σε όλους ότι η Αριστερά στην Ελλάδα δεν έχει ιστορία έχει μόνο ποινικό μητρώο…