Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Αλβανός εθνικιστής είναι δημοσιογράφος στην "Αυγή" του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει προπαγάνδα εναντίον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Αλβανικός, Σκοπιανικός, Τουρκικός εθνικισμός δεν ενοχλεί, παρά μόνο ο Ελληνικός. Και βέβαια οι Αλβανοί χαρακτηρίζονται εθνικιστές ενώ οι Έλληνες είναι "νεοναζί".

Απαράδεκτη και άκρως προκλητική είναι η στάση του «γνωστού» αλβανού δημοσιογράφου Niko Ago, ο οποίος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την κοινή γνώμη με την ανθελληνική του στάση και προπαγάνδα, σχετικά με τα βίαια περιστατικά στην Πρεμετή της Βορείου Ηπείρου.

Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» -του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως - βεβαίως-, ο οποίος έζησε και εργάστηκε για πολλά χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα, προσπαθεί να παρουσίασει την εικόνα ενός κακόμοιρου οικονομικού μετανάστη ο οποίος «παλεύει» για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών σε μια «ρατσιστική» κοινωνία, αν και πλέον όπως μαθαίνουμε,...
μετά από την απέλασή του απ' την Ελλάδα μάς στέλνει χαιρετίσματα από την Σουηδία! Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα μας. Οι προκλητικές και απαράδεκτες δηλώσεις του για την Ελληνική Εθνική Μειονότητα με αφορμή τα γεγονότα στην Πρεμετή.


«Διαβάζω σε διάφορα σχόλια, ευτυχώς λίγα, για τα γεγονότα στο Πρεμετή, διάφοροι να αναρωτιούνται "γιατί δεν επεμβαίνει το ελληνικό κράτος;», γράφει στο προφίλ του στο facebook ο άθεος Niko Ago και εξηγεί την άποψή του «Να ενημερώσω εδώ πως, ο Ιερός Ναός είναι στην αλβανική επικράτεια και η περιοχή κατοικείται ΜΟΝΟ από Αλβανούς. Ναι, για όσους δεν το ξέρουν, στην Αλβανία υπάρχουν χριστιανοί ορθόδοξοι που δεν είναι ελληνικής καταγωγής. Στο σύνολό τους, μαζί με εκείνους των 99 χωριών της ελληνικής μειονότητας, αποτελούν περίπου το 30% του πληθυσμού. Ως εκ τούτου, ψυχραιμία και νηφαλιότητα».
Απ’ ότι φαίνεται οι ωροδείκτες του αυτόκλητου προστάτη των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών Niko Ago έχουν κολλήσει στις «μειονοτικές ζώνες» του καθεστώτος Χότζα σε Αργυρόκαστρο και Αγίους Σαράντα, με τα 99 χωριά τους. Πάλι καλά που δεν δήλωσε πως δεν υπάρχει καν Ελληνική Μειονότητα!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «κύριος» Ago μιλάει με προκλητικό τρόπο για την ύπαρξη Ελλήνων στην Αλβανία, μιας και γι’ αυτόν και τους θολοκουλτουριάρηδες αριστερούς συναδέλφους του δεν υπάρχει Βόρειος Ήπειρος! Εξάλλου είναι γνωστή η θέση του και για άλλα ζητήματα των ελληνο-αλβανικών σχέσεων. 
Πάντως είναι περίεργο γιατί ενώ στην Ελλάδα τα βάζει με «Θεούς και Δαίμονες» για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και λογοκρίνει κάθε είδηση που έχει να κάνει με την μεταναστευτική πολιτική της χώρας κλπ. κλπ., για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών από την Αλβανία ούτε λόγος!
Ξέρετε τι ζητούν αυτοί οι «αχάριστοι» Βορειοηπειρώτες «κύριε» Ago; Τον σεβασμό αυτών που η ίδια η Αλβανία έχει υπογράψει και που δεν υστερούν σε τίποτα από αυτά που η χώρα σας ζήτησε και ζητάει για τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου και των Σκοπίων. 
Αυτά γιατί δεν τα καταγγέλλετε «κύριε» Ago; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;!
Τελικά αποδεικνύεται πως είστε άλλος ένας αλβανοφασίστας κριμένος πίσω από τον μανδύα της «Αριστεράς»!